Figuuri patsas Venus kylvyssä - 67 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Figuuri patsas Venus kylvyssä - 67 cm

Upea Jurand Kivinen Figuuri patsas Venus kylvyssä - 67 cm

Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Säänkestävä 67 cm korkea kivinen patsas. Pala mytologiaa ja väilmeren antiikkia puutarhaasi.

499,00 €
Sisältää alv:n

Upea Jurand Kivinen Figuuri patsas Venus kylvyssä - 67 cm

Venus oli tärkeä roomalainen jumalatar, joka yhdistettiin rakkauteen ja kauneuteen. Alun perin Venus oli kuitenkin kasvillisuuden jumalatar sekä viinitarhojen ja puutarhojen suojelija. Myöhemmin hänestä tuli kreikkalaisen kulttuurin vaikutuksesta roomalainen vastine Afroditelle, ja Venukseen liitettiin Afroditen piirteitä.

Venusta pidettiin Rooman legendaarisen perustajan Aeneasin kautta roomalaisten esiäitinä ja hän oli merkittävässä roolissa monissa Rooman uskonnollisissa juhlissa ja myyteissä. Julius Caesar piti Venusta sukunsa kantaäitinä, Venus Genetrix, ja rakennutti jumalattarelle temppelin forumilleen. Venuksen mukaan on nimetty planeetta Venus.

FineCrete valkobetonista valmistetut patsaat kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Kivipatsas on näyttävä puutarhassa, asetusten luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka toimistossa.

Kaikki mallit toimitetaan lavatoimituksena, teholavalla. Siksi kannattaa katsoa useampi Jurand tuote samaan toimitukseen.

Figuuri patsas Venus kylvyssä - 67 cm
Korkeus: 67 cm 
Leveys: 23 cm
Paino: 24 kg

Talvikunnossapito: patsaalle suositellaan huppua tai peitettä, joka pitää patsaan siistinä eri pölyiltä, pakokaasuilta, rankkasateilta ja pakkaselta, jotka kaikki yhdessä patinoi patsaan pintaa. Pumppu sisätiloihin ja mieluiten säilytys vesiastiassa, niin ettei pumpun mäntä pääse kuivumaan kiinni.

Suihkulähteelle löytyy myös hoitoaine ja veden kirkastusaine. Suosittelemme lisäksi valaistusta, valot voi sijoittaa myös veden alle.

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa. Kuvissa saattaa näkyä aiempien tuotantovuosien tuotteiden väritys, tämänhetkinen väripaletti on alla. Tuoteuvat saattaa sisältää koristeita, kukkia, aluskiviä ta kivipaasin, jotka ei sisälly tuotteeseen - tarvittaessa kysy.
Tuotteessa käytetty tekniikka: Fine Crete (katso myös LIITTEET osio)

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

JUR-1553
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: