Suihkulähdepumppu ELIMAX 2500 Ubbink
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Suihkulähdepumppu ELIMAX 2500 Ubbink

Mainio suihkulähde pumppu pienempiin altaisiin.

Laadukas ja kestävä Ubbinkin Elimax pumppu, josta löytyy jo tehoa ja tuottoa. Mukana suihku, kupla- ja kuohusuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 5 vuotta.

Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun että patsaaseen, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan pieniin patsaisiin sekä pieneen altaaseen.

Elimax 2500 pumpulla voidaan rakentaa myös pieni puro tai liittää suodattimeen.

127,00 € 139,00 € - 12,00 €
Sisältää alv:n

Suihkulähdepumppu ELIMAX 2500 Ubbink

Allaspumppu on puutarhan vesiaiheen sydän.

Liikkuva vesi on lumoava katseenvangitsija, oli se sitten patsaasta, pumpusta tai vaikka purosta pulppuavana. Suihkulähdepumppu on välttämätön veden kunnossapitämiseen, sillä vain liikkuva vesi pysyy kunnossa.
Elimax Pumput on suunniteltu ja tehty jatkuvaan käyttöön ja niiden sähkönkulutus on erittäin alhainen. Purettavissa ja puhdistettavissa.

Elimax pumput ovat korkealaatuisia ja niissä on hyvät säädöt ja laadukkaat suuttimet (suihku-, kupla- ja kuohusuutin). Pumput voidaan liittää myös suodattimiin. Elimax pumppujen tehdastakuu on 5 vuotta.

Hanki hyvä pumppu myös pienempään altaiseen. Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun että patsaaseen, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan pieniin patsaisiin sekä pieneen altaaseen. Elimax 1500 pumpulla voidaan rakentaa myös aika pieni puro tai liittää suodattimeen. Suihkun korkeus saa olla korkeintaan puolet altaan halkaisijasta (suihkusuuttimella), jotta vesi pysyy altaassa. Pumpussa on säädin sivuliitokselle ja suihkulle.

Elimax 2500 suihkulähdepumppu ominaisuudet:

    Tuotto 2200 l/h
    Teho 35 W
    Nostokorkeus 2,20 m
    Suuttimet: Suihkusuutin – H : 130 cm, Ø : 100 cm, Kuplasuutin – Ø : 100 cm, Kuohusuutin – H : 25 cm
    Pumpun mitat: 17 x 23 x 16 cm (ilman suihkuputkea)
    Mukana letkuliittimet: ½” x 9 mm, ½” x 13 mm, ½” x 19 mm, Jakaja ½” suihkulle ja vaikka patsaalle
    Nousuputki teleskooppinen ½” 18-30 cm
    Johdon pituus 10 m
    Luokitus IP68
    230VAC / 50Hz

Videolla asennetaan suodatin ja Elimax pumppu:

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-1351303
Toimitusaika
2 - 4 pv

Allasopas 9 - 11 allaspumput

yleistä tietoa pumpuista. Huom: tuotteiden saatavuus vaihtelee

Lataa (1.91M)

Saatat pitää myös