Laadukas ja kattava puutarhapumppujen valikoima. Meiltä kelluvat pumput, puropumput, suodattimen pumput, erikoispumput puutarhaan ja suurtehopumput.

Pumput suihkulähteisiin

Pumput ulkotiloihin sekä sisätiloihin tarkoitetut suihkulähdepumput ja suihkulähdepumppujen lisäosat.
Voit valita myös erikseen pumpun käyttötarkoituksen, tuleeko puutarhanpumppu ulkokäyttöön tai vesiaheen pumpun sisätiloihin. Pumpun numero usein kertoo pumpun tehon, kuinka monta litraa tunnissa se pumppaa. Saatavana on myös isot ja tehokkaat kelluvat pumput, puropumput, suodattimen pumput, erikoispumput puutarhaan ja puistoon, puutarha pumppu patsaalle ja suihkulähteen suihkulle. Suihkulähdepumppu on tärkeä varuste puutarhan vesielementteihin kuten suihkukaivoihin ja suihkulähteisiin. Allaspumppu pitää veden virtaamassa ja liikuttaa sitä tehokkaasti, vain liikkuva vesi pysyy kunnossa. Suihkulähde on pihan kaunis katseenvangitsija, ja veden iloinen liplatus luo rauhoittavaa tunnelmaa.

Muista, että ulkona pumppujen kiertoon ja putkistoon menee erilaista levää ja vedenjuoksua haittaavaa roskaa, joten älä alimitoita pumppua - hanki valmiiksi jo liian pientä. Myös aurinkoenergialla toimivat puutarhapumput löydät meiltä.

Pumppu Eli-indoor 350i suihkulähteille sisällä
Tämä pumppu Eli-indoor 350i on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.Sisäsuihkulähdepumppu Eli-indoor 350 i Ubbink on pieni sisäsuihkulähteisiin ja koriste-elementteihin soveltuva pumppu.Hiljainen pikkupumppu pienille pöytäsuihkulähteille.
39,00 €
Pumppu 150, pikkupumppu vesiaiheelle
150 on Pumppu sisäkäyttöön tarkoitetuille pienille vesiaiheille. Sisältää n. 1,5 metrin kaapelin ja pumpun kyljessä on säätö veden virtaukselle.
Pienille suihkulähteille missä ei ole valoa.
39,00 €
Pumppu 280, pumppu sisävesiaiheelle
Pumppu 280 Seliger sisäkäyttöön vesiaiheille. Sisältää 1,5 metrin kaapelin sekä kytkimen päällä/pois. Pumpussa on myös veden virtauksen säätö.
280 malli on tarkoitettu pieniin Seliger suihkulähteisiin, sopii joihinkin muihin pikkusuihkulähde valmisteisiin myös. 
49,00 €
Pumppu 280L, pumppu sisäsuihkulähteelle valolla
Suihkulähdepumppu 280L sisäkäyttöön. Sisältää 1,5 metrin kaapelin ja halogeenilampun 10 W sekä kytkimen päällä/pois. Muuntaja 12V.280L on magneettiset pyörimispumppu, joissa on vedenalainen valaistus,

     Lisäävät vesiaiheisiin ja sisäsuihkulähteisiin erityistä tunnelmaa
     Mahdollista sijoittaa polttimi / lamppu suihkulähteen kiven keskelle
     Ja sovittimen ansiosta pumput voidaan asentaa erikokoisiin putkiin
     Erityinen kohta: Jokaisella pumpulla on yksilöllinen säädettävä tehoasetus eli vedenvirtaus.
     Kaikki laadukkaista materiaaleista
     Toimituskoko: Pumppu seliger 280 L, Adapteri 8, 10 ja 13 mm, Muuntaja

Tämä pieni suihkulähde pumppu on monessa Seligerin suihkulähteessä.
69,00 €
Alennuksessa!
Kelluva pumppu Pond-Jet
Helposti asennettava kelluva pumppuratkaisu, jolla saat upean suihkulähteen. Helppo käytettäväksi lyhyellä varoitusajalla. Oase PondJet Eco kelluva suuri suihkulähde myös isoon vesistöön. Pondjet on luotettava, useamman vuoden kokemukset.Suihkun korkeus jopa 3 metriä!
1 522,00 €
1 899,00 €
Alennettu hinta
Pumppu 730, pumppu sisävesiaiheelle
Pumppu 730 Seliger sisäkäyttöön. Sisältää 2,5 metrin sähkökaapelin ja muuntajan.Nostokorkeus 0,96 m.
89,00 €
99,00 €
Alennuksessa!
Gloria paineruisku Prima 5
Kätevä, käytännöllinen, taloudellinen – Prima5 soveltuu täydellisesti kasvien hoitoon ja kasvinsuojeluun kotipuutarhassasi. Se on Glorian myydyin ruisku miljoonia kertoja testattujen tuotteiden valikoimasta. Ruiskun 5 litran täyttökapasiteetin, tehokkaan muovipumpun ja 3 barin enimmäiskäyttöpaineen ansiosta voidaan varmistaa parhaat ruiskutustulokset. Tässä mallissa on messinkinen suihkuputki sis. messinkisuutin sekä integroitu varoventtiili. Lisäksi se on mukavasti kannettavissa olalla.Laadukas Gloria Prima 5 painesumutinkannu kevyeen- ja yleiskäyttöön. Erinomainen tuote pesu -ja liuotinaineille, tuholaistorjuntaan ja kasvinhoitoon.
49,90 €
59,90 €
Alennuksessa!
Suihkulähde pumppu Ubbink Xtra 400
Pieni suihkulähdepumppu suihkusuuttimella.Laadukas ja kestävä Ubbinkin Xtra pumppu, sisältää hyvän valikoiman liittimiä. Mukana suihkusuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 2 vuotta. Xtra 400 pumppu sopii myös kokonsa vuoksi suihkukaivoihin pumpuksi.Suihkun korkeus suihkusuuttimella n. 30 cm.
Sopii myös käytettäväksi pienissä pihasuihkukaivoissa ja patsaissa.
49,90 €
54,90 €
Alennuksessa!
Kelluva suihkulähde Starlet
Kompakti, kelluva suihkulähde, missä 5 suihkua LED-valaistuna.Suihkunkorkeus jopa 70 cm. Sisältää kaiken tarvittavan ja helppo asentaa.
399,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Suihkulähde pumppu Ubbink Xtra 600
Ubbink Suihkulähdepumppu Xtra 600 + suutin. Soveltuu pienehköihin puutarha-altaisiin. Liikkuva vesi on hyvästä. Laadukas ja kestävä Ubbinkin Xtra pumppu, sisältää hyvän valikoiman liittimiä. Mukana suihkusuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 2 vuotta.220 V, 10 m kumikaapeli.Nostokorkeus 110 cmSuihkukorkeus max 50 cm
54,90 €
64,90 €
Alennuksessa!
Pumppu Smartmax 10000
Laadukas pumppu puroille sekä suodattimille ja allaskoristeille. Helppo puhdistaa, kytkeä ja käyttää. Tätä pumppu jäljellä 1 kpl.
Teho jopa 10000 litraa tunnissa
321,00 €
341,00 €
Alennuksessa!
Gloria paineruisku Prima 3
Kätevä, käytännöllinen, taloudellinen – PRIMA 3 Pikkuveli myydyimmälle Glorian ruiskulle, soveltuu täydellisesti kasvien hoitoon ja kasvinsuojeluun kotipuutarhassasi. Se on Glorian myydyin ruisku miljoonia kertoja testattujen tuotteiden valikoimasta. Ruiskun 3 litran täyttökapasiteetin, tehokkaan muovipumpun ja 3 barin enimmäiskäyttöpaineen ansiosta voidaan varmistaa parhaat ruiskutustulokset. Tässä mallissa on messinkinen suihkuputki sis. messinkisuutin sekä integroitu varoventtiili. Lisäksi se on mukavasti kannettavissa olalla.Laadukas Gloria Prima 3 painesumutinkannu kevyeen- ja yleiskäyttöön. Erinomainen tuote pesu -ja liuotinaineille, tuholaistorjuntaan ja kasvinhoitoon.
47,90 €
57,90 €
Alennuksessa!
Suihkulähdepumppu ELIMAX 2500 Ubbink
Mainio suihkulähde pumppu pienempiin altaisiin. Laadukas ja kestävä Ubbinkin Elimax pumppu, josta löytyy jo tehoa ja tuottoa. Mukana suihku, kupla- ja kuohusuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 5 vuotta.
Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun että patsaaseen, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan pieniin patsaisiin sekä pieneen altaaseen.Elimax 2500 pumpulla voidaan rakentaa myös pieni puro tai liittää suodattimeen.
127,00 €
139,00 €
Alennuksessa!
Suihkulähdepumppu Water Trio
Trio 3 suihkun upea suihkulähde LED-valaistuna. Asennus maalle tai veteen, vesisuihku korkeussäädettävä ja ohjattavissa kaukosäätimellä jopa 80 m päästä.
Toimii 3 pumpulla, jotka sisältyvät hintaan. Helppo asentaa, sisältää kaiken oleellisen asennusta varten. Suihkun korkeus max 140 cm. UPEA!
879,00 €
999,00 €
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 3500
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 3500, jolla saat upean suihkulähteen. Nostokorkeus jopa 3,4 metriä! Laadukas ja kestävä pumppu by Messner: Made in Germany. 6 vuoden tehdastakuu.
Monipuoliset käyttömahdollisuudet.
495,00 €
Gloria Hobby 10 FLEX tarkkuusruisku
Tarkkuusruisku Hobby 10 - Käytännöllinen ja monipuolinen
Kätevässä Hobby 10 FLEX -hienoruiskussa on kaksitoiminen tarkkuuspumppu – yksi pumpun liike tuottaa kaksi voimakasta suihketta ja helpottaa työskentelyä sisä ja ulkotiloissa. Ruiskun käsittely on helppoa 360 °: n ruiskutustoiminnolla, jonka mahdollistaa joustava nousuputki.Kauniisti suunniteltu ja tehokas (tukeva muovisäiliö, jatkuvasti säädettävä suutin messinkisisäkeellä), 1 litran sumutin on tyylikäs apulainen kasvien hoidossa ja kasvinsuojelussa.
Erinomainen tuote pesu -ja liuotinaineille, tuholaistorjuntaan ja kasvinhoitoon.
19,90 €
Alennuksessa!
Suihkulähde pumppu Ubbink Xtra 900
Keskikokoinen suihkulähdepumppu monella eri suihkusuuttimella.
Laadukas ja kestävä Ubbinkin Xtra pumppu, sisältää hyvän valikoiman liittimiä. Mukana suihku- ja kuplasuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 2 vuotta.Suihkun korkeus suihkusuuttimella n. 45 cm.
Sopii myös käytettäväksi pihasuihkukaivoissa ja patsaissa.
Teho 18 W, nostokorkeus 1,8 m.
64,90 €
74,90 €
Alennuksessa!
Suihkulähdepumppu ELIMAX 4000 Ubbink
Mainio suihkulähde pumppu keskikokoisiin ja pienempiin altaisiin. Laadukas ja kestävä Ubbinkin Elimax pumppu, josta löytyy jo hieman tehoa ja tuottoa. Mukana suihku, kupla- ja kuohusuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 5 vuotta.
Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun että patsaaseen, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan pieniin patsaisiin sekä pieneen altaaseen.Elimax 4000 pumpulla voidaan rakentaa myös puro tai liittää suodattimeen.
199,00 €
211,00 €
Alennuksessa!
Suihkulähdepumppu järjestelmä Water Quintet Creative
5 suihkun upea suihkulähde LED-valaistuna. Asennus maalle tai veteen, vesisuihku - korkeussäädettävä ja ohjattavissa kaukosäätimellä jopa 80 m päästä.
Toimii 5 pumpulla, jotka sisältyvät hintaan. Helppo asentaa, sisältää kaiken oleellisen asennusta varten.
Suihkun korkeus max 140 cm. UPEA x 5!
1 149,00 €
1 199,00 €
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 4500
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 4500, jolla saat upean suihkulähteen. Nostokorkeus jopa 4,1 metriä! Laadukas ja kestävä pumppu by Messner: Made in Germany. 6 vuoden tehdastakuu.
Monipuoliset käyttömahdollisuudet.
595,00 €
Gloria reppuruisku 1200 Hobby
Gloria reppuruisku 1200 Hobby - Käytännöllinen ja monipuolinen Harrastajapuutarhurille
Ergonomisesti muotoiltu Gloria 1200 Hobby reppuruisku, jossa on pehmustetut kantovaljaat pikakiinnittimillä. Pumppauskahvan puoli on helposti vaihdettavissa käyttäjälle sopivaksi. Painemittari ja quick-sulkuventtiili. Messinkinen ruiskutusputki.
Erinomainen tuote pesu -ja liuotinaineille, tuholaistorjuntaan ja kasvinhoitoon.
149,00 €