Suihkulähdepumppu ELIMAX 9000 Ubbink
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Suihkulähdepumppu ELIMAX 9000 Ubbink

Hyvä pumppu isompiin ja keskikokoisiin altaisiin.

Laadukas ja kestävä Ubbinkin Elimax pumppu, josta löytyy jo tehoa ja tuottoa. Elimax 9000 pumppu sopii tuottonsa vuoksi erinomaisesti isompiin altaisiin, sillä sen suihku on iso ja näyttävä.

Mukana suihku, kupla- ja kuohusuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 5 vuotta. Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun että patsaaseen, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan useimpiin patsaisiin sekä pieneen altaaseen.

Elimax 9000 pumpulla voidaan rakentaa myös pieni puro tai liittää suodattimeen

258,00 € 288,00 € - 30,00 €
Sisältää alv:n

Suihkulähdepumppu ELIMAX 9000

Allaspumppu on puutarhan vesiaiheen sydän.
Liikkuva vesi on lumoava katseenvangitsija, oli se sitten patsaasta, pumpusta tai vaikka purosta pulppuavana. Suihkulähdepumppu on välttämätön veden kunnossapitämiseen, sillä vain liikkuva vesi pysyy kunnossa.
Pumput on suunniteltu ja tehty jatkuvaan käyttöön ja niiden sähkönkulutus on erittäin alhainen.

Elimax pumput ovat korkealaatuisia ja niissä on hyvät säädöt ja laadukkaat suuttimet (suihku-, kupla- ja kuohusuutin). Pumput voidaan liittää myös suodattimiin. Elimax pumppujen tehdastakuu on 5 vuotta.

Hanki hyvä pumppu isompiin altaisiin. Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun että patsaaseen, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan useimpiin patsaisiin sekä pieneen altaaseen. Elimax 9000 pumpulla voidaan rakentaa myös pieni puro tai liittää suodattimeen. Suihkun korkeus saa olla korkeintaan puolet altaan halkaisijasta (suihkusuuttimella), jotta vesi pysyy altaassa. Pumpussa on säädin sivuliitokselle ja suihkulle.

Elimax 9000 suihkulähdepumppu ominaisuudet:

Teho: 125 W
Tuotto: 8800 l/h
Nostokorkeus: 5,2 m
Suihkukorkeus: 2,4 m
Pumpun mitat: 20 x 31 x 20 cm (ilman suihkuputkea)
Nousuputki teleskooppinen 1” 28-48 cm
Teleskooppinen nousuputki
Säädin ja letkukarat erikokoisille letku liitoksille
Johdon pituus:  10 m
Luokitus: IP68
230VAC / 50Hz

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-1351306
Toimitusaika
2 - 4 pv

Allasopas 9 - 11 allaspumput

yleistä tietoa pumpuista. Huom: tuotteiden saatavuus vaihtelee

Lataa (1.91M)

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös