Suihkulähdepumppu ELIMAX 6000 Ubbink
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Suihkulähdepumppu ELIMAX 6000 Ubbink

Hyväsuihkulähde pumppu isompiin ja pienempiin altaisiin.

Laadukas ja kestävä Ubbinkin Elimax pumppu, josta löytyy jo tehoa ja tuottoa. Mukana suihku, kupla- ja kuohusuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 5 vuotta.

Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun että patsaaseen, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan useimpiin patsaisiin sekä pieneen altaaseen.

Elimax 6000 pumpulla voidaan rakentaa myös pieni puro tai liittää suodattimeen.

229,00 € 249,00 € - 20,00 €
Sisältää alv:n

Suihkulähdepumppu ELIMAX 6000

Allaspumppu on puutarhan vesiaiheen sydän.
Liikkuva vesi on lumoava katseenvangitsija, oli se sitten patsaasta, pumpusta tai vaikka purosta pulppuavana. Suihkulähdepumppu on välttämätön veden kunnossapitämiseen, sillä vain liikkuva vesi pysyy kunnossa.
Pumput on suunniteltu ja tehty jatkuvaan käyttöön ja niiden sähkönkulutus on erittäin alhainen. Purettavissa ja puhdistettavissa.

Elimax pumput ovat korkealaatuisia ja niissä on hyvät säädöt ja laadukkaat suuttimet (suihku-, kupla- ja kuohusuutin). Pumput voidaan liittää myös suodattimiin. Elimax pumppujen tehdastakuu on 5 vuotta.

Hanki hyvä pumppu isompiin altaisiin. Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun että patsaaseen, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan useimpiin patsaisiin sekä pieneen altaaseen. Elimax 6000 pumpulla voidaan rakentaa myös pieni puro tai liittää suodattimeen. Suihkun korkeus saa olla korkeintaan puolet altaan halkaisijasta (suihkusuuttimella), jotta vesi pysyy altaassa. Pumpussa on säädin sivuliitokselle ja suihkulle.

Elimax 6000 suihkulähdepumppu ominaisuudet:

Teho: 125 W
Tuotto: 6100 l/h
Nostokorkeus: 3,9 m
Suihkukorkeus: 2,2 m
Teleskooppinen nousuputki
Säädin ja letkukarat erikokoisille liitoksille
Takuu 5 vuotta

Videolla asennetaan suodatin ja Elimax pumppu:

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-1351305
Toimitusaika
2 - 4 pv

Allasopas 9 - 11 allaspumput

yleistä tietoa pumpuista. Huom: tuotteiden saatavuus vaihtelee

Lataa (1.91M)

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös