Gloria paineruisku Pro 5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gloria paineruisku Pro 5

Kätevä, käytännöllinen, öljynkestävä – Pro 5 soveltuu täydellisesti kasvien hoitoon ja kasvinsuojeluun kotipuutarhassasi.

Öljynkestävä paineruisku, joka sopii maalaukseen, tapetointiin, laattojen tasoitukseen, koneiden puhdistukseen, jäähdytysnestetöihin ja voiteluun nestemäisellä rasvalla. Materiaali on muovia. Täyttömäärä on 5 litraa.

Suuri täyttöaukko ja käytännöllinen kantohihna tekevät työstä mukavan ja turvallisen yksinkertaisen. Lisäksi paineruiskussa on varoventtiili, ontto kartiosuutin ja messinkinen ruiskuputki. Laite sopii myös vanhojen tapettien kostuttamiseen niiden poistamisen helpottamiseksi.

69,90 €
Sisältää alv:n

Gloria paineruiskut ja Gloria Pro- sarja, öljynkestävä Pro 5

Rakennuspaikoilla, autotallissa tai tuholaistorjunnassa – GLORIA Profiline ruiskut suorittavat tehtävänsä aina luotettavasti. Kestävästä Vitonista (FKM) tehdyt tiivisteet tekevät malleista suurimmaksi osaksi lämpö- ja kemikaalialtistusta kestäviä. Säiliöt ovat kestävää muovia.

Tehokkaat pumput muodostavat paineruiskuissa enintään 3 baarin käyttöpaineen, mikä sallii pitkät työvälit ilman pumppausta ja takaa tasaisen ruiskutuksen. Pro 10 hienosumuttimessa on kaksitominen tarkkuspumppu, eli vain yhdellä pumppausliikkeellä ruisku tuottaa kaksi voimakasta suihkausta. Paineruisku tyyppi 89 on varustettu säädettävällä messinkisuuttimella sekä kääntyvällä suutinpäällä. Tämä mahdollistaa ruiskutuksen esimerkiksi kulmiin, joihin on vaikea päästä.

Gloria Pro 5, öljynkestävä
Tuotenumero 810002
Max. käyttöpaine    3 bar
Täyttötilavuus    5 l
Kokonaistilavuus    7 l
Materiaali    Vahva muovisäiliö
Suihkuputki    Messinkiä
Suutin    Viuhkasuutin 8002 E (muovia)
Pumppu    Paine
Varoventtiili    Kyllä
Öljynkestävä    Kyllä
Kantohihnat    Kyllä
Paino    1,67 kg

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta helsingistä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on pieni viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

GLORIA-kasvinsuojeluruiskut ovat olleet laadun ja innovaatioiden puolesta yli 70 vuoden ajan, käyttökohteena mm koti, puutarha tai kasvihuone. Alkaen tyylikkäistä ja tehokkaista hieno- ja käsisumuttimista, tuotevalikoima ulottuu laajaan valikoimaan muovisia paineruiskuja ja reppuruiskuja. Lukuisat laitevaihtoehdot, kuten integroitu paineensäädin tai kompressoriliitäntä, sekä lisävarusteet, kuten AutoPump-sähköpumppu automaattiseen ruiskutukseen ilman manuaalista pumppausta, takaavat mukavan käytön ja erinomaiset tulokset.

OGA-810002
Toimitusaika
1 - 3 pv

Saatat pitää myös