Gloria paineruisku Prima 5
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Gloria paineruisku Prima 5

Kätevä, käytännöllinen, taloudellinen – Prima5 soveltuu täydellisesti kasvien hoitoon ja kasvinsuojeluun kotipuutarhassasi.

Se on Glorian myydyin ruisku miljoonia kertoja testattujen tuotteiden valikoimasta. Ruiskun 5 litran täyttökapasiteetin, tehokkaan muovipumpun ja 3 barin enimmäiskäyttöpaineen ansiosta voidaan varmistaa parhaat ruiskutustulokset. Tässä mallissa on messinkinen suihkuputki sis. messinkisuutin sekä integroitu varoventtiili. Lisäksi se on mukavasti kannettavissa olalla.

Laadukas Gloria Prima 5 painesumutinkannu kevyeen- ja yleiskäyttöön. Erinomainen tuote pesu -ja liuotinaineille, tuholaistorjuntaan ja kasvinhoitoon.

49,90 € 59,90 € - 10,00 €
Sisältää alv:n

Gloria paineruisku Prima 5

Kätevä, käytännöllinen, taloudellinen – Prima5 soveltuu täydellisesti kasvien hoitoon ja kasvinsuojeluun kotipuutarhassasi. Se on Glorian myydyin ruisku miljoonia kertoja testattujen tuotteiden valikoimasta. Ruiskun 5 litran täyttökapasiteetin, tehokkaan muovipumpun ja 3 barin enimmäiskäyttöpaineen ansiosta voidaan varmistaa parhaat ruiskutustulokset. Tässä mallissa on messinkinen suihkuputki sis. messinkisuutin sekä integroitu varoventtiili. Lisäksi se on mukavasti kannettavissa olalla.

Gloria luokitus: keltasiniset paineruiskut koti- harrastuskäyttöön. Tuotehyväksynnät: TÜV-hyväksytty.

Gloria paineruisku Prima 5
Max käyttöpaine 3 bar
Täyttötilavuus 5 litraa
Kokonaistilavuus 7 litraa
Materiaali Tukeva muovisäiliö
Suihkuputki Messinkiä
Suutin Portaattomasti säädettävä suutin, jossa messinkinen suihkuputki
Pumppu Paine
Paineenpoisto- venttiili Integroitu
Täyttösuppilo On
Läpinäkyvä täytönilmaisin Täytön tarkkailua varten
Paino 1,58 kg
Käyttöohje Lataa tästä (PDF)
Varaosakuva Lataa tästä (PDF)

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta helsingistä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on pieni viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

GLORIA-kasvinsuojeluruiskut ovat olleet laadun ja innovaatioiden puolesta yli 70 vuoden ajan, käyttökohteena mm koti, puutarha tai kasvihuone. Alkaen tyylikkäistä ja tehokkaista hieno- ja käsisumuttimista, tuotevalikoima ulottuu laajaan valikoimaan muovisia paineruiskuja ja reppuruiskuja. Lukuisat laitevaihtoehdot, kuten integroitu paineensäädin tai kompressoriliitäntä, sekä lisävarusteet, kuten AutoPump-sähköpumppu automaattiseen ruiskutukseen ilman manuaalista pumppausta, takaavat mukavan käytön ja erinomaiset tulokset.

OGA-810000
Toimitusaika
1 - 3 pv