Paineruiskut ja puutarharuiskut

Paineruiskut ja puutarharuiskut

Tutustu puutarharuisku sekö paineruisku valikoimaamme

Vesilähde.fi tarjoaa Glorian laajan valikoiman laadukkaita ja monipuolisia paineruiskuja, sumuttimia. Näitä löytyy valikoimastamme vaativaankin käyttöön esimerkiksi teollisuuteen, puhdistukseen sekä maatalouteen. Valikoimassamma on myös paineruiskut ja sumuttimet harrastuskäyttöön sekä puutarhaan. Lisäksi lähes kaikkiin ruiskuihin löytyy kattava valikoima sopivia lisäosia ja tarvikkeita. Saksalainen Gloria on yksi maailman johtavista ruiskuvalmistajista ja tuotekehtittely on huippuoluokkaa. Puutarharuiskut ja paineruiskut soveltuvat pihan yleiskäyttöön ja kasvien kasteluun. Paineistetulla puutarharuiskulla sumutus onnistuu ilman jatkuvan pumppauksen vaivaa. Toisin kuin sumutinpullossa, paineruiskussa sumutus tapahtuu paineen pumppaamisen jälkeen nappia painamalla. Paineruiskulla kasvien kastelu on helppoa, sillä voit säätä ruiskutustehoa eri kasveille sopivaksi. Näin herkät kukannuputkaan eivät pääse putoamaan varsista

Alennuksessa!
Gloria paineruisku Prima 5
Kätevä, käytännöllinen, taloudellinen – Prima5 soveltuu täydellisesti kasvien hoitoon ja kasvinsuojeluun kotipuutarhassasi. Se on Glorian myydyin ruisku miljoonia kertoja testattujen tuotteiden valikoimasta. Ruiskun 5 litran täyttökapasiteetin, tehokkaan muovipumpun ja 3 barin enimmäiskäyttöpaineen ansiosta voidaan varmistaa parhaat ruiskutustulokset. Tässä mallissa on messinkinen suihkuputki sis. messinkisuutin sekä integroitu varoventtiili. Lisäksi se on mukavasti kannettavissa olalla.Laadukas Gloria Prima 5 painesumutinkannu kevyeen- ja yleiskäyttöön. Erinomainen tuote pesu -ja liuotinaineille, tuholaistorjuntaan ja kasvinhoitoon.
49,90 €
59,90 €
Alennuksessa!
Gloria paineruisku Prima 3
Kätevä, käytännöllinen, taloudellinen – PRIMA 3 Pikkuveli myydyimmälle Glorian ruiskulle, soveltuu täydellisesti kasvien hoitoon ja kasvinsuojeluun kotipuutarhassasi. Se on Glorian myydyin ruisku miljoonia kertoja testattujen tuotteiden valikoimasta. Ruiskun 3 litran täyttökapasiteetin, tehokkaan muovipumpun ja 3 barin enimmäiskäyttöpaineen ansiosta voidaan varmistaa parhaat ruiskutustulokset. Tässä mallissa on messinkinen suihkuputki sis. messinkisuutin sekä integroitu varoventtiili. Lisäksi se on mukavasti kannettavissa olalla.Laadukas Gloria Prima 3 painesumutinkannu kevyeen- ja yleiskäyttöön. Erinomainen tuote pesu -ja liuotinaineille, tuholaistorjuntaan ja kasvinhoitoon.
47,90 €
57,90 €
Gloria Hobby 10 FLEX tarkkuusruisku
Tarkkuusruisku Hobby 10 - Käytännöllinen ja monipuolinen
Kätevässä Hobby 10 FLEX -hienoruiskussa on kaksitoiminen tarkkuuspumppu – yksi pumpun liike tuottaa kaksi voimakasta suihketta ja helpottaa työskentelyä sisä ja ulkotiloissa. Ruiskun käsittely on helppoa 360 °: n ruiskutustoiminnolla, jonka mahdollistaa joustava nousuputki.Kauniisti suunniteltu ja tehokas (tukeva muovisäiliö, jatkuvasti säädettävä suutin messinkisisäkeellä), 1 litran sumutin on tyylikäs apulainen kasvien hoidossa ja kasvinsuojelussa.
Erinomainen tuote pesu -ja liuotinaineille, tuholaistorjuntaan ja kasvinhoitoon.
19,90 €
Gloria reppuruisku 1200 Hobby
Gloria reppuruisku 1200 Hobby - Käytännöllinen ja monipuolinen Harrastajapuutarhurille
Ergonomisesti muotoiltu Gloria 1200 Hobby reppuruisku, jossa on pehmustetut kantovaljaat pikakiinnittimillä. Pumppauskahvan puoli on helposti vaihdettavissa käyttäjälle sopivaksi. Painemittari ja quick-sulkuventtiili. Messinkinen ruiskutusputki.
Erinomainen tuote pesu -ja liuotinaineille, tuholaistorjuntaan ja kasvinhoitoon.
149,00 €
Alennuksessa!
Gloria paineruisku AutoPump set
Kätevä, käytännöllinen, taloudellinen – Gloria paineruisku AutoPump set soveltuu täydellisesti kasvien hoitoon ja kasvinsuojeluun kotipuutarhassasi. Laadukas Gloria AutoPump Set on akkukäyttöinen paineruisku. Tämä setti sisältää tarvittavat varusteet vaivattomaan kasvien hoitoon. Säiliön täyttötilavuus on mukava 5 litraa ja kantohihnan avulla laitetta on helppo kantaa olalla. Paineruiskua voidaan käyttää myös akkujen sijaan tavallisilla paristoilla. Laitteessa tehokas sähköpumppu, messinkinen suihkuputki säädettävällä sisäkartiosuuttimella sekä suuri syöttösuppilo kätevää täyttöä varten.
119,00 €
129,00 €
Gloria MultiJet 18 V, tehoruisku puhdistussetti
Puhdistus – kastelu – vaahdotus – ruiskutus – harjaus  – Gloria. Kaikki tarvitsevat MultiJetin! Kolme tehokasta MultiJet-ruiskutustapaa voivat puhdistaa, vaahdottaa, harjata, ja sopivat myös kasvinsuojeluaineiden levittämiseen. Ja kaikki tämä ilman vesiliitäntää. Tuotteet imevät nestettä mistä tahansa lähteestä, riippumatta siitä, onko vesi puutarhassasi, uima-altaassasi vai tien päällä lähimmässä järvessä tai ämpärissä. Jopa kaupallisesti saatavissa olevaa PET-pulloa voidaan helposti käyttää (MultiJet 18V), jotta puhdistus on nopeaa, kun asioiden on mentävä nopeasti.
MULTIJET – KOSKA KAIKKI TARPEELLINEN LÖYTYY NYT YHDESTÄ LAITTEESTA!
259,00 €
Gloria paineruisku Pro 5
Kätevä, käytännöllinen, öljynkestävä – Pro 5 soveltuu täydellisesti kasvien hoitoon ja kasvinsuojeluun kotipuutarhassasi. Öljynkestävä paineruisku, joka sopii maalaukseen, tapetointiin, laattojen tasoitukseen, koneiden puhdistukseen, jäähdytysnestetöihin ja voiteluun nestemäisellä rasvalla. Materiaali on muovia. Täyttömäärä on 5 litraa.Suuri täyttöaukko ja käytännöllinen kantohihna tekevät työstä mukavan ja turvallisen yksinkertaisen. Lisäksi paineruiskussa on varoventtiili, ontto kartiosuutin ja messinkinen ruiskuputki. Laite sopii myös vanhojen tapettien kostuttamiseen niiden poistamisen helpottamiseksi.
69,90 €
Gloria MultiBrush LiOn harja moneen kohteseen
Puhdistuskone Gloria MultiBrush LiOn, kivipintojen ja saumojen puhdistukseen  Monikäyttöinen Gloria puhdistuskone tekee kivipintojen ja saumojen puhdistamisesta helppoa. Tämän akkukäyttöisen puhdistuskoneen toimitukseen sisältyy 2 erilaista harjaa. Pehmeä puhdistusharja soveltuu kivipinnoille ja teräsharja puolestaan saumojen puhdistamiseen. Tässä ergonomisessa puhdistuslaitteessa on portaaton kierrosluvun säätö.
Toimii Boch akulla ja laturilla - lisävaruste
Gloria MultiBrush – KOSKA KAIKKI TARPEELLINEN LÖYTYY NYT YHDESTÄ LAITTEESTA!
259,00 €
Gloria BOSCH pikalaturi ja akku 2,5 Ah
Gloria malleihin sopiva BOSCH pikalaturi ja akku 2,5 AhAL 1830 CV -pikalaturi on yhteensopiva kaikkien BOSCH-sarjan GLORIA 18 V akkujen kanssa, joita tarvitaan MultiBrush li-on-, WeedBrush li-on- tai MultiJet 18 V:n käyttöön. Laturia voidaan tietysti käyttää myös kaikille muille BOSCH Home and Garden -akuille, joiden jännite on 14,4 V tai 18 V. 2,5 Ah:n BOSCH-akun täysi latausaika on 60 minuuttia.
18 V / 2,5 Ah BOSCH POWER FOR ALL akku, sopii kaikille BOSCH-sarjan GLORIA 18 V akkulaitteille
Gloria – KOSKA KAIKKI TARPEELLINEN LÖYTYY NYT YHDESTÄ LAITTEESTA!
149,00 €