Vahva PVC allasmuovi 3 x 4 metriä
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Vahva PVC allasmuovi 3 x 4 metriä

Vahva PVC muovikalvo altaan rakentamiseen

Ubbink allasmuovit ovat kestävää UV- suojattua PVC muovia. Allasmuovi kestää hyvin olosuhteissamme ja oikein asennettuna se on erittäin pitkäikäinen. Kalvon vahvuus on 0,5 mm ja muovilla on 10 vuoden tehdastakuu. 

Valmispakkaus yhteensä 12 m2. 3 * 4 metriä79,00 € 89,00 € - 10,00 €
Sisältää alv:n

Allasmuovi 3*4 metriä

Allasmuovipakkaus 3 x 4 m sopii sinulle, jos et halua valmisallasta, mutta haluat itse päättää miltä allas näyttää ja minkä kokoinen allas on. Pieniin allaskokoihin allasmuovi on hyvä materiaali. Ubbink allasmuovit ovat kestävää UV- suojattua PVC muovia, joka kestää hyvin olosuhteissamme ja oikein asennettuna se on erittäin pitkäikäinen. Kalvon vahvuus on 0,5 mm.

Suurempiin (yli 300 m2) altaisiin suosittelemme Firestonen allaskumin käyttöä.

Ainevahvuus 0,5 mm.
Neliöpaino 630 g
Pakkasenkesto -40 astetta
Valmistaja myöntää 10 v säänkestotakuun.

Jos et halua valmisallasta, vaan itse päättää minkä kokoisen ja näköisen altaan haluat, allaskalvolla rakentaminen sopii sinulle.

Ubbinkin allasmuovit ovat kestävää UV- suojattua PVC muovia, joka kestää hyvin olosuhteissamme ja oikein asennettuna, se on erittäin pitkäikäinen. Allasmuovia on helppo leikata haluttuun kokoon.

Kovemmassa käytössä suosittelemme käyttämään allaskumia, joka on kestävempi ja elastisempi (pakkanen, altaan kiveys, altaan käyttö kävellessä jne)

Muista myös käyttää allasmuovin alla suojakangasta, jotta mikään ei pääse vuosienkaan päästä puhkaisemaan allasmuovin pintaa. Allasmuovi on myös hyvä naamioida/peittää suoraan UV valolta, että se ei ajan saatossa kovetu.

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-1331166
Toimitusaika
2 - 3 pv

Saatat pitää myös