Suihkulähde pumppu Ubbink Xtra 900
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Suihkulähde pumppu Ubbink Xtra 900

Keskikokoinen suihkulähdepumppu monella eri suihkusuuttimella.

Laadukas ja kestävä Ubbinkin Xtra pumppu, sisältää hyvän valikoiman liittimiä. Mukana suihku- ja kuplasuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 2 vuotta.

Suihkun korkeus suihkusuuttimella n. 45 cm.

Sopii myös käytettäväksi pihasuihkukaivoissa ja patsaissa.

Teho 18 W, nostokorkeus 1,8 m.

64,90 € 74,90 € - 10,00 €
Sisältää alv:n

Suihkulähde pumppu Ubbink Xtra 900

Laadukas suihkulähdepumppu hyvillä suuttimilla, säädöillä ja liitännöillä.  Sopii hyvin pieniin ja keskisuuriin altaisiin pumpuksi tai patsaalle. Suihkussä säätömahdollisuus.

Sopii myös käytettäväksi pihasuihkukaivoissa ja patsaissa.

Allaspumppu on puutarhan sydän. Liikkuva vesi on lumoava katseenvangitsija, oli se sitten patsaasta, pumpusta tai vaikka puro sta pulppuava. Suihkulähdepumppu on välttämätön veden kunnossapitämiseen, sillä vain liikkuva vesi pysyy kunnossa. Pumput on suunniteltu ja tehty jatkuvaan käyttöön ja niiden sähkönkulutus on erittäin alhainen. 

Pakkaus sisältää pumpun, suihkusuuttimen sekä 9 mm ja 13 mm letkukarat.

Teho 18 W
Tuotto 900 l/h, max nostokorkeus 1,8 m
Suihkusuuttimella: Korkeus 65 cm, Ø 50 cm
Kuplasuuttimella: Ø : 30 cm
Johdon pituus 10m
IP68
230VAC / 50Hz
Pumpun mitat: 15,2 x 16 x 22,6 cm
Tehdastakuu 2 vuotta

Ubbink Xtra pumput!
Ubbink Xtra suihkulähdepumput ovat klassisia suihkulähde pumppuja, joilla on vuosien koeteltu tekniikka, suunniteltu vesiaiheisiin. Tämän sarjan peruspumput joissa kapasiteetti 400-3900 litraa tunnissa. Näin ollen ne sopivia jokaiseen eri muotoiseen lampeen.

Xtra suihkulähde pumppujen Tekniikka
Xtra lähde pumput ovat synkronisia pumppuja, toisin sanoen, että magneettinen roottori pyörii myötä- tai vastapäivään riippuen virtalähteestä. Suodatin sieni estää nopean likaantumisen, roskien tulon roottoriin. Tämä yksinkertainen, mutta tehokas tekniikk,a takaa pitkän käyttöiän.

Ubbink TECHNOLOGY tekee eron
Yksinkertainen tekniikka ja todistetusti laadukkaat Xtra pumput tuottavat veden noston mahdollisimman tehokkaasti. Koska pyörimisliike voi toimia kahteen suuntaan, kuluminen on minimaalinen.
Tämä takaa pitkän käyttöiän.

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-1351950
Toimitusaika
2 - 4 pv

Allasopas 9 - 11 allaspumput

yleistä tietoa pumpuista. Huom: tuotteiden saatavuus vaihtelee

Lataa (1.91M)

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös