Figuuri patsas Istuva Buddha 16 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Figuuri patsas Istuva Buddha 16 cm

Upea Jurand Kivinen Figuuri Istuva Buddha 16 cm

Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Säänkestävä 16,5 cm korkea kivinen patsas.

Buddha-patsas edustaa onnea, symbolista paranemista, rakkautta toisia kohtaan, itsetuntoa ja itserakkautta. Se tarkoittaa myös ikuista ystävyyttä. Buddha-patsaan ostaminen ei voi koskaan tuoda huonoa onnea, varsinkin jos ostat tai annat sen pois oikealla tarkoituksella.

349,00 €
Sisältää alv:n

Upea Jurand Kivinen Figuuri patsas Istuva Buddha 16 cm

Edesauta onneasi Buddhan voimin! Kiinalaiset uskovat, että Buddha-veistoksen pystyttäminen puutarhaan, kotiin tai toimistoon tuo mukanaan onnea, terveyttä ja hyvän elämän. Patsaan Feng Shui-voima ottaa vallan ja parantaa energiavirtoja. Pelkästään koristeena nämä ovat vaikuttavia sisustuskia kotona ja puutarhassa.

FineCrete valkobetonista valmistetut patsaat kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Kivipatsas on näyttävä puutarhassa, asetusten luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka toimistossa.

Kaikki mallit toimitetaan lavatoimituksena, teholavalla. Siksi kannattaa katsoa useampi Jurand tuote samaan toimitukseen.

Figuuri patsas  - 16,5 cm
Korkeus: 16,5 cm 
Leveys: 13 cm
Syvyys: 11 cm
Paino: 2,38 kg

1. kuvan jalusta ei kuulu hintaan

Talvikunnossapito: patsaalle suositellaan huppua tai peitettä, joka pitää patsaan siistinä eri pölyiltä, pakokaasuilta, rankkasateilta ja pakkaselta, jotka kaikki yhdessä patinoi patsaan pintaa. Suosittelemme lisäksi valaistusta, valot voi sijoittaa myös veden alle.

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa. Kuvissa saattaa näkyä aiempien tuotantovuosien tuotteiden väritys, tämänhetkinen väripaletti on alla. Kuvat voivat sisältää useita tuotteita, suosittelemme luetteloa tuotteista.
Tuotteessa käytetty tekniikka: Fine Crete (katso myös LIITTEET osio jossa kuvamallit isompana)

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

JUR-1633
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös