Laadukas buddha patsas puutarhaan ja puistoon. Edesauta onneasi Buddhan ja veden voimin! Buddha-veistoksen pystyttäminen puutarhaan, kotiin tai toimistoon tuo mukanaan onnea, terveyttä ja hyvän elämän.

Oriental patsaat, buddhat

Edesauta onneasi Buddha pastsaalla ja virtaavan veden voimin!
Kiinalaiset uskovat, että Buddha-veistoksen pystyttäminen puutarhaan, kotiin tai toimistoon tuo mukanaan onnea, terveyttä ja hyvän elämän. Ohessa löydät laadukkaita patsaita, temppeleitä ja idän mystiikkaa lohikäärmepatsaiden muodossa. Upeita ja ikiaikaisia patsaita. Patsas on jalustallinen veistos, joka on yleensä näyttävän kokoinen ja näkyvälle tai julkiselle paikalle sijoitettu, useimmiten puutarhassa.

Alennuksessa!
Oriental Fishermans wife -OL
Hieno Itämainen kalastajapatsas  "19" Sitting Oriental Woman With Basket"Korkeus 50 cm,  alaosan halkaisija 18 cm, syvyys 32 cmPaino 24 kgVäritys: #81 Classic Cliff Patina
1 kpl jäljellä, kuljetusvaurioinen.
41,80 €
209,00 €
Figuuri patsas Pagoda 60 cm
Upea Jurand Kivinen Figuuri Pagoda 60 cm Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 60 cm korkea kivinen Padoga patsas. Pagodi puutarha loistava valinta. Nämä mieltä kiehtovat ja tyylikkäät patsaat ovat saaneet inspiraationsa perinteisestä aasialaisesta arkkitehtuurista. Ne lisäävät ripauksen mystiikkaa ja kauneutta mihin tahansa ulkotilaan. Olipa sinulla perinteinen tai moderni puutarha, Pagoda Gardenilla luot rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.
379,00 €
Figuuri patsas Pagoda 135 cm
Upea Jurand Kivinen Figuuri Pagoda 135 cm Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 135 cm korkea kivinen Padoga patsas. Pagodi puutarha on sisustajan loistava valinta. Nämä mieltä kiehtovat ja tyylikkäät patsaat ovat saaneet inspiraationsa perinteisestä aasialaisesta arkkitehtuurista. Ne lisäävät ripauksen mystiikkaa ja kauneutta mihin tahansa ulkotilaan. Olipa sinulla perinteinen tai moderni puutarha, Pagoda Gardenilla luot rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.
499,00 €
Figuuri patsas Istuva Buddha 16 cm
Upea Jurand Kivinen Figuuri Istuva Buddha 16 cm Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 16,5 cm korkea kivinen patsas.
Buddha-patsas edustaa onnea, symbolista paranemista, rakkautta toisia kohtaan, itsetuntoa ja itserakkautta. Se tarkoittaa myös ikuista ystävyyttä. Buddha-patsaan ostaminen ei voi koskaan tuoda huonoa onnea, varsinkin jos ostat tai annat sen pois oikealla tarkoituksella.
349,00 €
Figuuri patsas Pagoda 47 cm, Nikiri Mala
Upea Jurand Kivinen Figuuri Pagoda 47 cm, Nikiri Mala Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 47 cm korkea kivinen Padoga patsas. Pagodi puutarha, itämainen kivipuutarha, sisustajan loistava valinta. Nämä mieltä kiehtovat ja tyylikkäät patsaat ovat saaneet inspiraationsa perinteisestä aasialaisesta arkkitehtuurista. Ne lisäävät ripauksen mystiikkaa ja kauneutta mihin tahansa ulkotilaan. Olipa sinulla perinteinen tai moderni puutarha, Pagoda Gardenilla luot rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.
449,00 €
Figuuri patsas Pagoda 64 cm, Nikiri 2
Upea Jurand Kivinen Figuuri Pagoda 64 cm, Nikiri 2 Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 64 cm korkea kivinen Padoga patsas. Pagodi puutarha on mainio valinta. Nämä mieltä kiehtovat ja tyylikkäät patsaat ovat saaneet inspiraationsa perinteisestä aasialaisesta arkkitehtuurista. Ne lisäävät ripauksen mystiikkaa ja kauneutta mihin tahansa ulkotilaan. Olipa sinulla perinteinen tai moderni puutarha, Pagoda Gardenilla luot rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.
499,00 €
Figuuri patsas Pagoda 85 cm, Nikiri
Upea Jurand Kivinen Figuuri Pagoda 85 cm, Nikiri Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 85 cm korkea kivinen Padoga patsas. Pagodi puutarssa on loistava valinta. Nämä mieltä kiehtovat ja tyylikkäät patsaat ovat saaneet inspiraationsa perinteisestä aasialaisesta arkkitehtuurista. Ne lisäävät ripauksen mystiikkaa ja kauneutta mihin tahansa ulkotilaan. Olipa sinulla perinteinen tai moderni puutarha, Pagoda Gardenilla luot rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.
599,00 €
Figuuri patsas Pagoda HEI 71 cm
Upea Jurand Kivinen Figuuri Pagoda HEI, korkeus 71 cm Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 71 cm korkea kivinen Padoga patsas. Kivipuutarha Aasialaisittain ja Pagodi puutarhassa on sisustajan loistava valinta. Nämä mieltä kiehtovat ja tyylikkäät patsaat ovat saaneet inspiraationsa perinteisestä aasialaisesta arkkitehtuurista. Ne lisäävät ripauksen mystiikkaa ja kauneutta mihin tahansa ulkotilaan. Olipa sinulla perinteinen tai moderni puutarha, Pagoda Gardenilla luot rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.
499,00 €
Figuuri patsas Pagoda 81 cm, HEI 2
Upea Jurand Kivinen Figuuri Pagoda HEI 2, korkeus 81 cm Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 81 cm korkea kivinen Padoga patsas. Pagodi ja kivipuutarha on loistava valinta. Nämä mieltä kiehtovat ja tyylikkäät patsaat ovat saaneet inspiraationsa perinteisestä aasialaisesta arkkitehtuurista. Ne lisäävät ripauksen mystiikkaa ja kauneutta mihin tahansa ulkotilaan. Olipa sinulla perinteinen tai moderni puutarha, Pagoda Gardenilla luot rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin.
649,00 €