Suihkulähdeallas pyöreä 90 litraa
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Suihkulähdeallas pyöreä 90 litraa

Pyöreä pieni suihkulähde-allas 90 litraa.

Lisävarusteena oleva kansi kestää jopa 200 kg painon.
UV-suojattu. Kestää jäätymisen.

- tähän malliin löytyy myös muovikansi tai metallikansi lisävarusteena


39,00 €
Sisältää alv:n

Suihkulähdeallas pyöreä 90 litraa

Sopii suihkulähdepatsaille, pienelle pumppu/suihkupäät yhdistelmälle tai vesiaiheelle. Tämän päälle ja ympärille voit rakentaa mieleisesi vesiaiheen.

Pyöreä 90 litran allas, valmistettu erityisesti suihkukaivoja varten. Yhteensopiva kannen sekä metallliritilän kanssa. Voidaan kaivaa maahan tai asettaa terassille.

Halkaisija 60 cm
Syvyys 36 cm
Takuu 10 vuotta
Pakkauksen nettopaino 3,1 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus)34.1 x 34.1 x 46.0 cm

Kansi myydään erikseen. Muovikansi koodilla U1322117 ja metallinen ritilä U1322019.

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

Valmisallas on kestävä ja moderni ratkaisu pieniä lampia rakennettaessa. Vahvasta ja kestävästä PE/HDPE-materiaaleista valmistetut altaat on tehty kestämään koviakin sääolosuhteita ja niillä on 10-15 vuoden takuu. Talvella valmisaltaita ei kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään täyteen vettä.

Luonnollista muotoa jäljittelevissä altaissa on turvaa tuovat reunakourut joiden avulla esimerkiksi lapset ja pieneläimet pystyvät kipuamaan pois altaasta. Reunakourut edesauttavat veden laadun pysymistä hyvänä ja helpottavat altaan maisemointia. Lisäksi niihin on mahdollista istuttaa kasveja ja laittaa kiviä sekä kaikkiin altaisiin suositeltavaa allassubraattia, joka huolehtii veden biologisesta tasapainosta.

OGA-U1050347
Toimitusaika
2 - 5 pv

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös