Suihkulähde pumppu Ubbink Xtra 600
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Suihkulähde pumppu Ubbink Xtra 600

Ubbink Suihkulähdepumppu Xtra 600 + suutin.

Soveltuu pienehköihin puutarha-altaisiin. Liikkuva vesi on hyvästä. Laadukas ja kestävä Ubbinkin Xtra pumppu, sisältää hyvän valikoiman liittimiä. Mukana suihkusuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 2 vuotta.

220 V, 10 m kumikaapeli.
Nostokorkeus 110 cm
Suihkukorkeus max 50 cm

54,90 € 64,90 € - 10,00 €
Sisältää alv:n

Suihkulähde pumppu Ubbink Xtra 600

Ihanteellinen pumppu pienempiin suihkulähdealtaisiin. Suihkun korkeus säädettävissä, maksimissaan 45 cm. Vedentuotto 600 l/h. 2 vuoden takuu.. Suihkun korkeus säädettävissä, max. 50 cm. 

Teho 16 W
Tuotto: 600 l/h
Takuu: 2 vuotta
230VAC / 50Hz
Nostokorkeus 110 cm
Suihkukorkeus max 50 cm
Johdon pituus 10 m
Pumpun koko: 9x14,2x8,3 cm (ilman suihkupää osia)

Suihkusuutin.

Ubbink Xtra pumput!
Ubbink Xtra suihkulähdepumput ovat klassisia suihkulähde pumppuja, joilla on vuosien koeteltu tekniikka, suunniteltu vesiaiheisiin. Tämän sarjan peruspumput joissa kapasiteetti 400-3900 litraa tunnissa. Näin ollen ne sopivia jokaiseen eri muotoiseen lampeen.

Xtra suihkulähde pumppujen Tekniikka
Xtra lähde pumput ovat synkronisia pumppuja, toisin sanoen, että magneettinen roottori pyörii myötä- tai vastapäivään riippuen virtalähteestä. Suodatin sieni estää nopean likaantumisen, roskien tulon roottoriin. Tämä yksinkertainen, mutta tehokas tekniikk,a takaa pitkän käyttöiän.

Ubbink TECHNOLOGY tekee eron
Yksinkertainen tekniikka ja todistetusti laadukkaat Xtra pumput tuottavat veden noston mahdollisimman tehokkaasti. Koska pyörimisliike voi toimia kahteen suuntaan, kuluminen on minimaalinen.
Tämä takaa pitkän käyttöiän.

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-1351949
Toimitusaika
2 - 3 pv

Allasopas 9 - 11 allaspumput

yleistä tietoa pumpuista. Huom: tuotteiden saatavuus vaihtelee

Lataa (1.91M)

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös