Vesiseinä Libro 100 ja 150 L
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vesiseinä Libro 100 ja 150 L

Ruostumatonta terästä oleva Libro vesiseinä, RST suihkulähde

5 metriä pitkä kaapeli. Vesiseinä Libro 100 tai 150 L on erityisesti suunniteltu takaamaan jatkuvan veden virtauksen. Koska se on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, se kestää kloorivettä, siksi se on todella kestävä. Lähteessä on sisäänrakennetut LED valot. Pistoke on myös mukana toimituksessa. Helppo koota.

Viimeistele koristelu kivillä, kristalleilla maaston ja koristelualeen mukaan.

Sisältää LED valaistuksen sekä alustan, pumpun. Lisää vain vesi!

Kaksi kokoa; valitse 100 cm korkea tai 150 cm.

2 299,00 €
Sisältää alv:n

Vesiseinä Libro 100 ja 150 L, RST suihkulähde

Koristele puutarhasi tällä sisäänrakennetulla vesilähteellä. Korkea teräspilari paasi suuntaa taivasta kohti hipoen. Yksinkertaisen ja elegantin designin avulla ne muokkaavat puutarhastasi sisustuksellisen, modernin ympäristön.

Tuote nro. 23007 S Vesiseinä:
K 97 cm x L 50 cm x S 6,5 cm
Ruostumaton teräsallas: P 60 cm x L 40 cm x K 25 cm

Tuote nro. 23007 L Vesiseinä:
K 150 cm x L 76 cm x S 8 cm
Ruostumaton teräsallas: P 90 cm x L 45 cm x K 33 cm

Korkea, upea rosteri pylväs vesiaihe koristeena on klassikko vesiaihe, epäsymmetrinen kauneus, visuaalisen elävä ilme, sitä korostavat lisäksi LED-valot heijastavat liikkuvan veden solinan.

Vesi nousee paasia ylös, yläreunasta  reiän läpi ja kulkee koko paasin pinnan myötä alas. LED valaisimet heijastavat vettä, antaen veden kiiltoa jopa pimeässä ja antaa ympäristölle modernia energistä tunnelma. 
Tämä vesiaihe on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä V2A ja se on RST säiliöllä, joka voidaan siitää helposti

Mukana toimitettava, säädettävä pumppu mahdollistaa myös veden virtauksen voimakkuuden hallinnan ja näin tasaisen vesisyklin turvallisuuden. Täysin helppohoitoinen ja säänkestävä veden ominaisuus sopii sisä- ja ulkokäyttöön. Varo pieniä roiskeita.

Tämä vesiaihe voidaan laittaa ulos tai sisälle, terassille tai julkitilaan.

23007L
Toimitusaika
5 - 15 pv

Saatat pitää myös