Vesiseinät - seinäsuihkulähteet kotiin ja aulaan, terassille tai puutarhaan. Seinäsuihkulähde voi olla kiveä tai metallia.

Vesiseinät

Vesiseinät - seinäsuihkulähteet kotiin ja aulaan, terassille tai puutarhaan.
Modernin arkkitehtuurin design yhdistettynä veden energiaan on yhtä kuin nämä vesiseinät. Vesiseinien toiminta ilmankostuttimena perustuu niiden suureen pinta-alaan.Toimistoon ta julkitilaan rauhallinen vedensolina isolla pinnalla tuo varmuutta, uskottavuutta ja viihtyisyyttä. Kotona ja sisätiloissa mm toimistossa vesiaiheen vaikutus on moninaninen; kostuttaa, poistaa sähköisyyttä, viihdyttää ja parnataa hengitettävyyttä. Hyvä myös kuivalla iholle, kasveille sekä atooppiselle ihottumalle kosteuden myötä. Lue myös FengShuin opit aiheesta.
Osa malleista on saatavana ulkokäyttöön soveltuvana, jolloin sähköosien IP-luokitus on tehty ulos soveltuvaksi.
Kysy lisää - teemme tarjouksen erikseen.

BUDDHA vesiseinä 102 cm
Hieno seinä BUDDHA vesiaihe, kaukoidän Buddha figuuri vesiaiheena. Materiaalina helppohoitoinen polyresiini. Toimitus sisältää kaiken tarvittavan: Buddha figuuri seinän, altaann, letkut, pumpun ja LED-valaistuksen.
499,00 €
Alennettu hinta
Vesiseinä Libro 150


Ruostumatonta terästä oleva suora vesiseinä, RST suihkulähde10 metriä pitkä kaapeli.Viimeistele koristelu kivillä, kristalleilla maaston ja koristelualeen mukaan. Sisältää LED valaistuksen sekä alustan, pumpun.Lisää vain vesi!


1 599,00 €
1 899,00 €
Alennuksessa!
Cesar Black vesiseinä
Näyttävä, suuri suihkulähde vesiseinä "Black Cesar" on mustaa liuske luonnonkiveä. Luonnolliset värit tulevat esiin kivestä upeasti.Sen suuri pinta muodostuu veistetyistä kivi-säleistä, pinottu kuten tiiliä, näin luodaan kaunis vesiputous, jossa merkittävää on luonnollinen veden liike jota on erittäin miellyttävä kuunnella.
7 736,00 €
7 786,00 €
Alennettu hinta
Cesar Pronssi vesiseinä
Näyttävä, suuri suihkulähde vesiseinä "White Cesar" on pronssin väristä luonnonkiveä. Kiviosat lisänä antaa eloa, kiiltoa ja heijastusta. Luonnolliset värit tulevat esiin kivestä upeasti.Sen suuri pinta muodostuu veistetyistä kivi-säleistä, pinottu kuten tiiliä, näin luodaan kaunis vesiputous, jossa merkittävää on luonnollinen veden liike, jota on erittäin miellyttävä kuunnella.
7 736,00 €
7 786,00 €
Orchis Steel vesiseinä
Suihkulähde "Orchis Steel" on metallin luonnon liuskekivinen taideteos.Monipuolinen ja tyylikäs, se on ihanteellinen ulkona eri ympäristössä, kuten parvekkeella tai terassilla. Ihanteellinen 1,15 metrin korkeus. Sen voi myös sijoittaa sisälle tai ulos.Se muodostuu veistetyistä kivistä, näin luodaan kaunis vesiputous, merkittävää on luonnollinen veden liike, jota on erittäin miellyttävä kuunnella.
5 716,00 €
Alennettu hinta
Bando 180 vesiseinä, liuskekiveä
Suihkulähde "BANDO 180"  on luonnon liuskekivinen taideteos.Monipuolinen ja tyylikäs. Se on ihanteellinen ulkona eri ympäristössä, kuten parvekkeella tai terassilla. Näyttävä 1,75 metrin korkeus. Se muodostuu veistetyistä kivistä, näin luodaan kaunis vesiputous, jossa merkittävää on luonnollinen veden liike, jota on erittäin miellyttävä kuunnella.
2 140,00 €
2 190,00 €
Alennuksessa!
Trapeze Inox vesiseinä, liuskekiveä
Upeaa ja näyttävää antrasiitin väristä kiveä oleva vesiseinä. Sisältää pumpun sekä halogeenivalaistuksen.Sulje silmäsi, kuuntele rauhoittavaa solisevaa vettä ja hengitä terveellistä ilmaa. Hemmottele itseäsi joitakin rentoutumista kiireisen päivän jälkeen
2 380,00 €
2 490,00 €
Alennettu hinta
Flamme Cuirve 180 vesiseinä
Upea yhdistelmä luonnonkiveä ja kuparia, Flamme Cuirve 180 vesiseinä Sisältää pumpun sekä halogeenilampun. Korkeus 137 cm
Näyttävä kokonaisuus kotiin tai toimistoon ja ravintolaan
2 440,00 €
2 490,00 €
Vesiseinä GIANT 300 cm


Ruostumatonta terästä oleva kookas, GIANT vesisienä suihkulähdeTämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihkulähde on vaikuttava Saksalaisten-suunnittelijoiden suihkulähde, jonka solinalla saat rauhan ja rentoutumisen kotona, terassilla tai puutarhassa. Yritysten sisäänkäynnin alueella, tämä näytävä suihkulähde takaa myös miellyttävän kosteuden.ERIKOISTILAUSTUOTE. Korkeus 300 cm


Alennuksessa!
Suihkulähde Genoa Zinc Metal
Vesi valuu kauniisti valaistuna, tehden kimaltelevan seinän!
Korkeus 130 cmSopii mainiosti ulos, julkiseen tilaan tai terassille.Näyttävä puutarhassa ja patiolla.Zinc metallia ja polypropeliinia, muovia.
399,00 €
599,00 €
Alennuksessa!
Suihkulähde Old Erfurt


Toimiva suihkulähde kokonaisuus Old Erfurt, veden putous ääni ja ajaton muotoilu! Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Moderni muoto ja Kompakti koko.
Klassinen suihkulähde Old Erfurt on kaunis ilman veden virtaustakin.
LED valo laittaa veden kauniisti välkkymään.

499,00 €
599,00 €