Vesiseinät - seinäsuihkulähteet kotiin ja aulaan, terassille tai puutarhaan. Seinäsuihkulähde voi olla kiveä tai metallia.

Vesiseinät

Vesiseinät - seinäsuihkulähteet kotiin ja aulaan, terassille tai puutarhaan.
Modernin arkkitehtuurin design yhdistettynä veden energiaan on yhtä kuin nämä vesiseinät. Vesiseinien toiminta ilmankostuttimena perustuu niiden suureen pinta-alaan.Toimistoon ta julkitilaan rauhallinen vedensolina isolla pinnalla tuo varmuutta, uskottavuutta ja viihtyisyyttä. Kotona ja sisätiloissa mm toimistossa vesiaiheen vaikutus on moninaninen; kostuttaa, poistaa sähköisyyttä, viihdyttää ja parnataa hengitettävyyttä. Hyvä myös kuivalla iholle, kasveille sekä atooppiselle ihottumalle kosteuden myötä. Lue myös FengShuin opit aiheesta.
Osa malleista on saatavana ulkokäyttöön soveltuvana, jolloin sähköosien IP-luokitus on tehty ulos soveltuvaksi.
Kysy lisää - teemme tarjouksen erikseen.

BUDDHA vesiseinä 102 cm
Hieno seinä BUDDHA vesiaihe, kaukoidän Buddha figuuri vesiaiheena. Materiaalina helppohoitoinen polyresiini. Toimitus sisältää kaiken tarvittavan: Buddha figuuri seinän, altaann, letkut, pumpun ja LED-valaistuksen.
499,00 €
Vesiseinä Libro 150


Ruostumatonta terästä oleva suora vesiseinä, RST suihkulähde10 metriä pitkä kaapeli.Viimeistele koristelu kivillä, kristalleilla maaston ja koristelualeen mukaan. Sisältää LED valaistuksen sekä alustan, pumpun.Lisää vain vesi!


2 299,00 €
Vesiseinä GIANT 300 cm


Ruostumatonta terästä oleva kookas, GIANT vesisienä suihkulähdeTämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihkulähde on vaikuttava Saksalaisten-suunnittelijoiden suihkulähde, jonka solinalla saat rauhan ja rentoutumisen kotona, terassilla tai puutarhassa. Yritysten sisäänkäynnin alueella, tämä näytävä suihkulähde takaa myös miellyttävän kosteuden.ERIKOISTILAUSTUOTE. Korkeus 300 cm


Alennuksessa!
Suihkulähde Genoa Zinc Metal
Vesi valuu kauniisti valaistuna, tehden kimaltelevan seinän!
Korkeus 130 cmSopii mainiosti ulos, julkiseen tilaan tai terassille.Näyttävä puutarhassa ja patiolla.Zinc metallia ja polypropeliinia, muovia.
399,00 €
599,00 €