Vesiseinät - seinäsuihkulähteet kotiin ja aulaan, terassille tai puutarhaan. Seinäsuihkulähde voi olla kiveä tai metallia.

Vesiseinät

Vesiseinät - seinäsuihkulähteet kotiin ja aulaan, terassille tai puutarhaan.
Modernin arkkitehtuurin design yhdistettynä veden energiaan on yhtä kuin nämä vesiseinät. Vesiseinien toiminta ilmankostuttimena perustuu niiden suureen pinta-alaan. Toimistoon ta julkitilaan rauhallinen vedensolina isolla pinnalla tuo varmuutta, uskottavuutta ja viihtyisyyttä.
Kotona ja sisätiloissa mm toimistossa vesiaiheen vaikutus on moninaninen;
- kostuttaa,
- poistaa sähköisyyttä,
- viihdyttää
- ja parantaa hengitettävyyttä.
Vesiseinän tuoma kosteus huoneessa on hyvä myös kuivalla iholle, kasveille sekä atooppiselle ihottumalle kosteuden myötä.
Lue myös FengShuin opit aiheesta. Osa malleista on saatavana ulkokäyttöön soveltuvana, jolloin sähköosien IP-luokitus on tehty ulos soveltuvaksi.
Kysy lisää suihkulähteistä - teemme tarjouksen isommasa mallista erikseen.

Vesiseinä Libro 100 ja 150 L


Ruostumatonta terästä oleva Libro vesiseinä, RST suihkulähde5 metriä pitkä kaapeli. Vesiseinä Libro 100 tai 150 L on erityisesti suunniteltu takaamaan jatkuvan veden virtauksen. Koska se on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, se kestää kloorivettä, siksi se on todella kestävä. Lähteessä on sisäänrakennetut LED valot. Pistoke on myös mukana toimituksessa. Helppo koota.Viimeistele koristelu kivillä, kristalleilla maaston ja koristelualeen mukaan. Sisältää LED valaistuksen sekä alustan, pumpun. Lisää vain vesi!
Kaksi kokoa; valitse 100 cm korkea tai 150 cm.


2 299,00 €
Vesiseinä GIANT 300 cm


Ruostumatonta terästä oleva kookas, GIANT vesisienä suihkulähdeTämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu suihkulähde on vaikuttava Saksalaisten-suunnittelijoiden suihkulähde, jonka solinalla saat rauhan ja rentoutumisen kotona, terassilla tai puutarhassa. Yritysten sisäänkäynnin alueella, tämä näytävä suihkulähde takaa myös miellyttävän kosteuden.ERIKOISTILAUSTUOTE. Korkeus 300 cm


Suihkulähde Breit Kolumbien


Toimiva n suihkulähde kokonaisuus Kolumbien, veden putous ääni ja ajaton muotoilu! Teräs corten materiaali on kestävä ja trendikäs vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Moderni muoto ja Kompakti koko.
Klassinen suihkulähde Kolumbien on kaunis ilman veden virtaustakin.
LED valo laittaa veden kauniisti loistaman, elämään ja välkkymään.

699,00 €
Suihkulähde Hoch Kolumbien


Toimiva Corten suihkulähde kokonaisuus Kolumbien Hoch, veden putous ääni ja ajaton muotoilu! Teräs corten materiaali on kestävä ja trendikäs vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Moderni muoto ja Kompakti koko.
Klassinen suihkulähde Kolumbien on kaunis ilman veden virtaustakin.
LED valo laittaa veden kauniisti loistaman, elämään ja välkkymään.

599,00 €