Keidasvalaisimet tai sumuilmankostuttimet tai usvakoneet, laitteella on monta hyvää nimeä. Kattava mallisto kotiin ja puutarhaan.

Keidasvalaisimet ja usvakoneet

Keidasvalaisimet tai sumuilmankostuttimet tai usvakoneet.
Tällä hienolla keksinnöllä on monta nimeä. Kuin Lämmin henkäys mereltä joka hyväilee ihoa, mystinen sumu leijailee huoneessa – sumuilmankostuttimet tuottavat hyvänolontunteen kaikille aisteille.
Tämä säkenöivä idea: · Silmäniloa · Optimaalinen ilmankostutin · Houkuttelevampi atmosfääri · Terveellinen ilmanala · Rentouttava ja harmoninen vaikutus · Hyvinvoinnin edesauttaja
Mystiset efektit, toiminnallisuus ja kaunis design suovat täydellisen, persoonallisen ratkaisun jokaiseen tilaan ja työpaikkaan. Veden haihtuminen tuo luonnostaan terveellisen ilmanalan (lääketieteellisesti suositeltu ilmankosteusprosentti on 45-55). Puhdistettu ilma edesauttaa hyvinvointia. Hienojakoiset vesipisarat sitovat ilmasta pölyhiukkasia ja siitepölyä, näin suodattaen huoneilmaa. Allergikot ja astmaatikot voivat taas hengittää vapaasti. Puhdas ilma yhdessä korkeamman ilmankosteusprosentin kanssa parantavat niin kotisi kuin unesi laatua. Suosittu ilmankostuttimien kokonaispaketti sisältää kaikki tarvittavat osat sumun tuottamiseksi kätevässä pakkauksessa, sisältäen kulhon, kannattimen, kivitarvikkeet ja täydellisen teknologian.

69,90 €
89,90 € -20,00 €
Sisältää alv:n

Aroma-sumutin Pharos musta - lisää hyvinvointia kotona ilmankostuttimella

Hellävarainen kostuttava sumu ja rauhoittavat värimuutokset tekevät tästä uudesta muotoilusta kostuttimesta parantajan itselleen. Erityisen muotoilun ansiosta "Pharos" näyttää tyylikkäältä.

Valon muutos ei ainoastaan ​​vaikuta hyvinvointiin, vaan tuo myös näköä kostuttamiseen, jolla saadaan miellyttävä huoneilmasto.

Kuvahaun tulos haulle seliger light water

99,90 €
119,90 € -20,00 €
Sisältää alv:n

Aroma-sumutin SPA-music musta - hyvinvointia kotona ilmankostuttimella

Hellävarainen kostuttava sumu ja rauhoittavat värimuutokset tekevät tästä uudesta muotoilusta kostuttimesta parantajan itselleen. Erityisen muotoilun ansiosta "SPA-music" näyttää tyylikkäältä.

Valon muutos ei ainoastaan ​​vaikuta hyvinvointiin, vaan tuo myös näköä kostuttamiseen, jolla saadaan miellyttävä huoneilmasto
Kuvahaun tulos haulle seliger light water