Messner pumput, Germany

Messner pumput, Germany

Saksassa valmistetut Messner®-tuotteet ja pumput on suunniteltu korkeaan suoritus kykyyn ja samalla alhainen energiankulutus.

Tarjoamme laadukkaat Saksassa valmistetut Messner pumput vaativille suihkulähde asiakkaille. Vesipuutarhat ovat Messnerin intohimo, vesiaheet runouden ja henkilökohtaisen täyttymyksen matka. Vesiaiheet ja suihkulähteet luovat illuusion harmoniasta ja draamasta, tunnelmasta tai sommitelmasta. Niiden keskiössä on suihkulähde pumppu.

Lampiteknologia ja pumppu on avain kaikkeen – innovatiivinen Saksalainen pumppu, testattu, luotettava ja pitkäikäinen, helppokäyttöinen ja erinomaisilla yksityiskohdilla. Messnerin pumput kestää oikean lampitekniikan kanssa. Valmistettu saksalaisella laadulla ja perheyhtiön käsissä vuosikymmeniä. Rikas perinne. Messner, Made in Germany Puropumput, kelluvat pumput, suihkulähde pumput ja lampitekniikka.
Mielikuvituksellasi ei ole rajoja – luo oma vesiparatiisi!

Messner kelluva pumppu Versailles VA
Messner kelluva pumppu Versailles VA on helposti asennettava kelluva pumppuratkaisu, jolla saat upean suihkulähteen. Helppo käytettäväksi lyhyellä varoitusajalla. Suihkun korkeus jopa 2,5 metriä! Messner: Made in Germany - Stainless Steel.
Kelluva pumppu Versailles VA on kiehtova, neljän automaattisesti vuorottelevan suihkun ja vesikuvion ansiosta.Suihkujen näyttöajat ovat vapaasti säädettävissä. Tietysti automaattinen järjestelmä voidaan kytkeä pois päältä.Suihkulähteen korkeus säädellään yksilöllisesti. Versailles VA ja Mini-Versailles ovat kompakteja yksiköitä, jotka eivät vaadi erityisiä asennustöitä. Ne laitetaan yksinkertaisesti altaaseen, kohdistetaan ja yhdistetään sitten kahdella pistorasialla (pumppu ja valo).
4 190,00 €
Messner kelluva pumppu Versailles Mini
Messner kelluva pumppu Versailles Mini on helposti asennettava kelluva pumppuratkaisu, jolla saat upean suihkulähteen. Helppo käytettäväksi lyhyellä varoitusajalla. Suihkun korkeus jopa 1,7 metriä! Messner: Made in Germany.
Kelluva pumppu Versailles Mini on kiehtova, neljän automaattisesti vuorottelevan suihkun ja vesikuvion ansiosta.Suihkujen näyttöajat ovat vapaasti säädettävissä. Tietysti automaattinen järjestelmä voidaan kytkeä pois päältä.Suihkulähteen korkeus säädellään yksilöllisesti. Versailles VA ja Mini-Versailles ovat kompakteja yksiköitä, jotka eivät vaadi erityisiä asennustöitä. Ne laitetaan yksinkertaisesti altaaseen, kohdistetaan ja yhdistetään sitten kahdella pistorasialla (pumppu ja valo).
2 995,00 €
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 3500
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 3500, jolla saat upean suihkulähteen. Nostokorkeus jopa 3,4 metriä! Laadukas ja kestävä pumppu by Messner: Made in Germany. 6 vuoden tehdastakuu.
Monipuoliset käyttömahdollisuudet.
495,00 €
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 4500
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 4500, jolla saat upean suihkulähteen. Nostokorkeus jopa 4,1 metriä! Laadukas ja kestävä pumppu by Messner: Made in Germany. 6 vuoden tehdastakuu.
Monipuoliset käyttömahdollisuudet.
595,00 €
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 6000
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 6000, jolla saat upean suihkulähteen. Nostokorkeus jopa 5,1 metriä! Laadukas ja kestävä pumppu by Messner: Made in Germany. 6 vuoden tehdastakuu.
Monipuoliset käyttömahdollisuudet.
695,00 €
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 8000
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 8000, jolla saat upean suihkulähteen. Nostokorkeus jopa 6,1 metriä! Laadukas ja kestävä pumppu by Messner: Made in Germany. 6 vuoden tehdastakuu.
Monipuoliset käyttömahdollisuudet.
795,00 €
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 10000
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 10000, jolla saat upean suihkulähteen. Nostokorkeus jopa 6,5 metriä! Laadukas ja kestävä pumppu by Messner: Made in Germany. 6 vuoden tehdastakuu.
Monipuoliset käyttömahdollisuudet.
895,00 €
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 21000
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 21000, jolla saat upean suihkulähteen. Nostokorkeus jopa 11 metriä! Laadukas ja kestävä pumppu by Messner: Made in Germany. 6 vuoden tehdastakuu.
Monipuoliset käyttömahdollisuudet.
2 290,00 €
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 35000
Messner suihkulähdepumppu MultiSystem MP 35000, jolla saat upean suihkulähteen. Nostokorkeus jopa 11,20 metriä! Laadukas ja kestävä pumppu by Messner: Made in Germany. 6 vuoden tehdastakuu.
Monipuoliset käyttömahdollisuudet.
2 790,00 €
Messner suihkulähdepumppujen suihkupäät
Messner suihkulähdepumppujen suihkupäät
Valitse oma suihkutyyli tai useampi!Fountain Jets for power-X2 / power-Tec2 / MultiSystem MP 21000. Suihkupäät on valittavissa erikseen, koska Messnerin pumput toimii monessa eri tarkoituksessa ja aina suihkupäitä ei tarvita.Messner: Vesinäytökset ja suihkulähteet tarpeidesi mukaan – ei hätää tällä suurella valikoimalla!
89,00 €
Messner Tube Skimmer 300
Messner Tube Skimmer 300 on isoon altaaseen tarkoitettu putkiyhdisteinen skimmeri.Messnerin Tube Skimmer 300 on tehokas,Kiinteä asennus putkella painovoimasuodatinjärjestelmiin.Ammattimainen ja tehokas lampikeräin roskille suurien lampien suodatinjärjestelmiin kytkettynä.
499,00 €