Messner pumput, Germany

Messner pumput, Germany

Saksassa valmistetut Messner®-tuotteet ja pumput on suunniteltu korkeaan suoritus kykyyn ja samalla alhainen energiankulutus.

Tarjoamme laadukkaat Saksassa valmistetut Messner pumput vaativille suihkulähde asiakkaille. Vesipuutarhat ovat Messnerin intohimo, vesiaheet runouden ja henkilökohtaisen täyttymyksen matka. Vesiaiheet ja suihkulähteet luovat illuusion harmoniasta ja draamasta, tunnelmasta tai sommitelmasta. Niiden keskiössä on suihkulähde pumppu.

Lampiteknologia ja pumppu on avain kaikkeen – innovatiivinen Saksalainen pumppu, testattu, luotettava ja pitkäikäinen, helppokäyttöinen ja erinomaisilla yksityiskohdilla. Messnerin pumput kestää oikean lampitekniikan kanssa. Valmistettu saksalaisella laadulla ja perheyhtiön käsissä vuosikymmeniä. Rikas perinne. Messner, Made in Germany Puropumput, kelluvat pumput, suihkulähde pumput ja lampitekniikka.
Mielikuvituksellasi ei ole rajoja – luo oma vesiparatiisi!

Messner kelluva pumppu Versailles VA
Messner kelluva pumppu Versailles VA on helposti asennettava kelluva pumppuratkaisu, jolla saat upean suihkulähteen. Helppo käytettäväksi lyhyellä varoitusajalla. Suihkun korkeus jopa 2,5 metriä! Messner: Made in Germany - Stainless Steel.
Kelluva pumppu Versailles VA on kiehtova, neljän automaattisesti vuorottelevan suihkun ja vesikuvion ansiosta.Suihkujen näyttöajat ovat vapaasti säädettävissä. Tietysti automaattinen järjestelmä voidaan kytkeä pois päältä.Suihkulähteen korkeus säädellään yksilöllisesti. Versailles VA ja Mini-Versailles ovat kompakteja yksiköitä, jotka eivät vaadi erityisiä asennustöitä. Ne laitetaan yksinkertaisesti altaaseen, kohdistetaan ja yhdistetään sitten kahdella pistorasialla (pumppu ja valo).
4 190,00 €
Messner kelluva pumppu Versailles Mini
Messner kelluva pumppu Versailles Mini on helposti asennettava kelluva pumppuratkaisu, jolla saat upean suihkulähteen. Helppo käytettäväksi lyhyellä varoitusajalla. Suihkun korkeus jopa 1,7 metriä! Messner: Made in Germany.
Kelluva pumppu Versailles Mini on kiehtova, neljän automaattisesti vuorottelevan suihkun ja vesikuvion ansiosta.Suihkujen näyttöajat ovat vapaasti säädettävissä. Tietysti automaattinen järjestelmä voidaan kytkeä pois päältä.Suihkulähteen korkeus säädellään yksilöllisesti. Versailles VA ja Mini-Versailles ovat kompakteja yksiköitä, jotka eivät vaadi erityisiä asennustöitä. Ne laitetaan yksinkertaisesti altaaseen, kohdistetaan ja yhdistetään sitten kahdella pistorasialla (pumppu ja valo).
2 995,00 €