Laadukkaat Liuskekivivesilähteet. Kivirakenteiset Suihkulähteet ja vesiaiheet sisätiloihin kauniilla rauhoittavalla solinalla

Kivirakenteiset vesiaiheet

Liuskekivivesilähteet ja kiviset suihkulähteet sisälle.
Ikivanha liuskekivi on luonnollinen materiaali maan sisuksista, kasvanut ja kehittynyt muotoonsa miljoonien vuosien kuluessa. Liuskekiveä käytetään lähteiden valmistuksessa Feng Shui-oppien mukaan, oppien ihmisen ja luonnon harmoniasta. Feng-Shuin mukaan juokseva vesi lisää elinvoimaa. Jokainen kivinen vesilähde on osin uniikki kappale, käsintehty korkealaatuisesta liuskekivestä, säilyvästä luonnonmateriaalista. Useiden tuotteittemme kohdalla Feng-Shui asiantuntija on antanut oman ajatuksen tuotteelle. Kaikissa malleissa tavoitteena rauhallinen veden solina, joka rauhoittaa mieltä.
Kivinen suihkulähde kotona on myös sisustuksellinen ja veden solina parantaa kodin ilmaa sekä vieno ääni parantaa ilmapiiriä.

Alennuksessa!
Tian kivi vesiaihe
Tian suihkulähde luonnonkiveä, harmooninen muotoilu. Sisältää pumpun, halogeenivalaistuksen sekä irtokivet.Vieno, pehmeä solina, auringon nousun omainen suihkulähde. Korkeus 30,5 cm
149,00 €
199,00 €
Guan kivi vesilähde
Tällä herkällä ja eläväisellä vesilähteellä tavoitetaan monta FengShuin keskeistä ajatusta. Liuskekiveä ja soliseva pieni vesiseinä, valo heijastuu jokikiviin. Suihkulähde jossa kaunis ja vieno veden solina.
199,00 €
Kasumi, luonnonkivinen vesilähde

Kasumi. Näyttävä suihkulähde, laakeaa luonnonkiveä.
Sisältää pumpun sekä halogeenilampun. Lisävarusteena usvakone, jolla saat tämän vesilähteen toimimaan myös keidasvalaisimena.Pöytäsuihkulähde kotiin ja esille. Suosittelemme!
199,00 €
Mandala kivi vesilähde
Mandala kivi vesilähde, Suihkulähde Luonnon liuskekiveä ja välitasot marmoria. Sisältää pumpun, halogeenilampun, sekä kristallisen lasipallon, joka pyörii veden virtauksen voimasta.
Liike luo ja tuo energiaa. Korkeus 28 cm
199,00 €
Alennuksessa!
Suna kivi suihkulähde - vesiseinä
Suna on näyttävä kompakti kiviseinä, mukana pumppu ja halogenivalaistus.Muotoilu ja värit tehty Skandinaaviseen makuun ja sisustukseen. Kivinen kaunis suihkulähde kotiin solisemaan. Sisätiloihin. Korkeus 47 cm
159,00 €
199,00 €
Alennuksessa!
Cha Cha vesilähde
Tyylikäs pöytäsuihkulähde malli, missä yhdistetty ruostumatonta terästä ja kiveä.Pieni pystypaasit antavat miellyttävän hiljaisen ja hyvän olon tunnelman liittyen entisaikaiseen teeseremoniaan.
Pumppu nostaa veden ja kauniisti solisten valuu alas astiaan.
129,00 €
149,00 €
Alennuksessa!
Rumba vesilähde
Tyylikäs pöytäsuihkulähde malli, missä yhdistetty ruostumatonta terästä ja kiveä.Pieni pyöreä RST kuula antaa miellyttävän hiljaisen ja hyvän olon tunnelman liittyen entisaikaiseen teeseremoniaan.
Pumppu nostaa veden ja kauniisti solisten valuu alas astiaan.
129,00 €
149,00 €
Alennuksessa!
Buddah vesilähde
Tyylikäs Zen pöytäsuihkulähde malli, missä yhdistetty ruostumatonta terästä ja kiveä.Näyttävä pystypaasi antavat miellyttävän hiljaisen ja hyvän olon tunnelman liittyen entisaikaiseen teeseremoniaan.
Pumppu nostaa veden ja kauniisti solisten valuu alas astiaan.
149,00 €
169,00 €
Alennuksessa!
Tea Buddah vesilähde
Tea Buddah on tyylikäs Zen pöytäsuihkulähde malli, missä yhdistetty ruostumatonta terästä ja kiveä.Näyttävä pystypaasi antavat miellyttävän hiljaisen ja hyvän olon tunnelman liittyen entisaikaiseen teeseremoniaan.
Pumppu nostaa veden ja kauniisti solisten valuu alas astiaan.
Teezeremonie - Teeserenomia
129,00 €
169,00 €