Kelluvat erikoispumput ja vesisuihkut vaativaankin käyttöön. Kelluva suihkulähde, jossa on integroitu vesipumppu, tekee asennuksesta helppoa mihin vaan.

Kelluvat pumput ja erikoispumput

Kelluvat erikoispumput ja vesisuihkut vaativaankin käyttöön.

Liikkuva vesi toimii katseenvangitsijana puutarhassasi ja esimerkiksi veden leikki valon kanssa on upeaa katseltavaa. Tämän lisäksi pumppu on välttämätön veden kunnossapitämiseen, sillä vain liikkuva vesi pysyy kunnossa. Pumput on tehty jatkuvaan käyttöön, joten niiden sähkönkulutus on erittäin pieni. Kelluva suihkulähde, jossa on integroitu vesipumppu, tekee asennuksesta helppoa mihin vaan.
Pumpun huolto on myös yksinkertaista, koska se ei ime itseensä likaa lammen pohjasta, kun se kelluu pinnalla. Huom syvyys. Hyvä pumppu muodostaa lammen sydämen. Se hapettaa lammen vettä, niin että kalat viihtyvät siellä ja levänkasvu pysyy vähäisempänä.
Ohessa Pumppuja ja suihkulähderatkaísut puutarhaan tai kokonaisratkaisu pienempiin lampiin. Jos tarvitset suihkulähteen julkiseen tai suurempaan yksityiseen puistoon, ole meihin yhteydessä, niin voimme yhdessä suunnitella ja toimittaa sinulle sopivan kelluvan suihkulähdepaketin.

Alennuksessa!
Kelluva pumppu Pond-Jet
Helposti asennettava kelluva pumppuratkaisu, jolla saat upean suihkulähteen. Helppo käytettäväksi lyhyellä varoitusajalla. Oase PondJet Eco kelluva suuri suihkulähde myös isoon vesistöön. Pondjet on luotettava, useamman vuoden kokemukset.Suihkun korkeus jopa 3 metriä!
1 522,00 €
1 899,00 €
Alennuksessa!
Kelluva suihkulähde Starlet
Kompakti, kelluva suihkulähde, missä 5 suihkua LED-valaistuna.Suihkunkorkeus jopa 70 cm. Sisältää kaiken tarvittavan ja helppo asentaa.
399,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Suihkulähdepumppu Water Trio
Trio 3 suihkun upea suihkulähde LED-valaistuna. Asennus maalle tai veteen, vesisuihku korkeussäädettävä ja ohjattavissa kaukosäätimellä jopa 80 m päästä.
Toimii 3 pumpulla, jotka sisältyvät hintaan. Helppo asentaa, sisältää kaiken oleellisen asennusta varten. Suihkun korkeus max 140 cm. UPEA!
879,00 €
999,00 €
Alennuksessa!
Suihkulähdepumppu järjestelmä Water Quintet Creative
5 suihkun upea suihkulähde LED-valaistuna. Asennus maalle tai veteen, vesisuihku - korkeussäädettävä ja ohjattavissa kaukosäätimellä jopa 80 m päästä.
Toimii 5 pumpulla, jotka sisältyvät hintaan. Helppo asentaa, sisältää kaiken oleellisen asennusta varten.
Suihkun korkeus max 140 cm. UPEA x 5!
1 149,00 €
1 199,00 €
Alennuksessa!
Water Jet lightning suihkulähde järjestelmä
Sinulle, joka haluat valaistun ja säädettävän upean vesisuihkun puutarhaasi!Voit säätää vesisuihkun korkeutta, pituutta eri ohjelmin sekä valaista RGB valoilla suihkun mieleiseksi.Kirkkaiden, värillisten vesikaarien avulla voidaan puutarhaan luoda uusia tunnelmia. Kaarien kokoa ja väriä ohjataan etukäteen ohjelmoiduilla ohjelmilla. Kaaren korkeus max 0,9m ja pituus max 1,8m. Soveltuu uima-lampiin.
Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan, helppo asentaa ja ohjata.
1 149,00 €
1 249,00 €
Alennuksessa!
Tehokas Kelluva pumppu MIDI II
Kelluva suihkulähde pumpulla, ruostumattomasta teräksestä valmistettu pumppukori ja kelluva runko Oase MIDI II 1,1 kW / 230 V
Tehokas malli, josta näyttävä suihku 5 - 9 m, riippuen suihkupäästä joka valitaan erikseen.Koko 1030 x 1000 mm ja paino 80 kg.Suihkun korkeus ja muoto riippuu suuttimesta, High Jet suuttimella 9 m. Huom: valaistuna korkein suihku ei ole aina kaunein.
Valittavissa 4 erilaista suutinta (eri suihkuja), valitse omasi lisävarusteista Valitse myös valaistus lisävarusteista, valittavissa yksivärinen tai upea RGB valaistus

8 498,00 €
8 599,00 €
Alennuksessa!
Tehokkain Kelluva pumppu MAX II
Kelluva suihkulähde pumpulla, ruostumattomasta teräksestä valmistettu pumppukori ja kelluva runko Oase MAXI II 4.0 kW / 400 V
400V NIMELLISJÄNNITE. Tehokas malli, josta näyttävä suihku 7 - 12 - 16,5 m. Yksikön leveys 103 cm  (103 x 146 cm)Paino: 105 kgSuihkun korkeus ja muoto riippuu suuttimesta, High Jet suuttimella 16,50 m. Huom: Valaistuna korkein suihku ei ole aina kaunein.
Valittavissa 4 suutinta (eri suihkuja), valitse omasi lisävarusteistaValittavissa mieleinen valaistus, yksivärinen tai upea värillinen RGB led.

11 599,00 €
11 659,00 €
Alennuksessa!
High Jet 30 suutin Midi/Max pumpuille
Suora ja korkea suihku. Suutin käytettäviksi kelluvilla suihkulähteillä Midi ja Max II.Vedenpinnan itsenäinen yksikköModerni, ruostumaton teräs, kestävä.

699,00 €
799,00 €
Alennuksessa!
Greyser Jet 30 suutin Midi/Max pumpuille
Suora suihkumainen suihku. Suutin käytettäviksi kelluvilla suihkulähteillä Midi ja Max II.Vedenpinnan itsenäinen suutinyksikköModerni, ruostumaton teräs, kestävä.
699,00 €
799,00 €
Alennuksessa!
Grand Vulcan 30 suutin Midi/Max pumpuille
Korkealle leviävä suihku. Suutin käytettäviksi kelluvilla suihkulähteillä Midi ja Max II.Vedenpinnan itsenäinen suutinyksikköModerni, ruostumaton teräs, kestävä.
699,00 €
799,00 €
Alennuksessa!
Trumpet Jet 30 suutin Midi/Max pumpuille
Korkealle pylväs ja alas leviävä suihku. Suutin käytettäviksi kelluvilla suihkulähteillä Midi ja Max II.Vedenpinnan itsenäinen suutin yksikköModerni, ruostumaton teräs, kestävä.
699,00 €
799,00 €
Alennuksessa!
Valaistus setti Midi/Max pumpuille
Korkealle valaiseva valojärjestelmä kelluville suihkulähteille Midi ja Max II.
Energiatehokas neutraali valkoinen LED-valaisin Märkä ja kuiva asennus - vesitiivis, IP 68 -suojausluokituksen mukaan.Uusin versio missä 3 tehokkaampaa LED valoa.

Pieni koko: Kompakti kohdevalo kestävällä vedenalaisella liitäntätekniikalla
Vahva: kokemukset hyviä jo vuosia, malli on yksi lampivalaistustuotevalikoimamme kirkkaimmista LED-kohdevalaisimista
Taloudellinen: LED vain 5,8 virrankulutus, mutta yhtä kirkas kuin 50 W hehkulamppu

 
879,00 €
999,00 €
Alennuksessa!
Kelluva suodatinpumppu - Pontec 3000
Kelluva pumppu missä on mukana suodatin, varmistaa paremman ja kirkkaamman veden.

Uimurisensuodatin UVC: llä, enintään 3000 litran altaille, ilman kaloja
Suodatus mekaaninen
3 erilaista suihkulähteen päätäsuihkulle
Neljä valkoista LED-valoa

Suodatinteho perustuu UV-valoon. Mekaaniseen suodatukseen tarvitaan isompi suodatinyksikkö.
Samanaikainen oleskelu vedessä pumpun kanssa ei ole sallittua sähkövaaran vuoksi.
245,00 €
279,00 €
Alennuksessa!
Kelluva pumppu AirFlo 1,5 kW
Kelluva suihkulähde pumpulla, ruostumattomasta teräksestä valmistettu pumppukori ja kelluva runko Oase AirFlo 1,5 kW

Korkean suorituskyvyn ilmapumppu ja koristeellinen kelluva suihkulähde yhdessä
Nopea ja helppo asennus
Valaistuna myös illalla upea

Muista tarvittaessa valita myös valaistus (lisävaruste). Tehokas pumppuyhdistelmä, josta saat happisyöttöä altaisiin ja suihkulähteitä eri lammikoihin ja suuriin vesiin, jopa 15 000 m3 asti. Aksiaalipotkuriteknologia mahdollistaa jopa 295 000 l/h veden virtausnopeudet. Helppo asennus ja huolto bajonettitekniikan ansiosta.

6 299,00 €
6 499,00 €
Alennuksessa!
Kelluva pumppu AirFlo 4,0 kW
Tehokas Kelluva suihkulähde pumpulla, ruostumattomasta teräksestä valmistettu pumppukori ja kelluva runko Oase AirFlo 4,0 kW

Korkean suorituskyvyn ilmapumppu ja koristeellinen kelluva suihkulähde yhdessä
Nopea ja helppo asennus
Upea myös valaistuna

Muista tarvittaessa valita myös valaistus (lisävaruste). Tehokas pumppuyhdistelmä josta saat happisyöttöä altaisiin ja suihkulähteitä eri lammikoihin ja suuriin vesiin, jopa 15 000 m3 asti. Aksiaalipotkuriteknologia mahdollistaa jopa 295 000 l/h veden virtausnopeudet. Helppo asennus ja huolto bajonettitekniikan ansiosta.

9 995,00 €
10 095,00 €
Alennuksessa!
RGB väri Valaistus setti Midi/Max/Air pumpuille
Korkealle valaiseva valojärjestelmä kelluville suihkulähteille Air, Midi ja Max II.
Energiatehokas RGB väri LED-valaisin Märkä ja kuiva asennus - vesitiivis, IP 68 -suojausluokituksen mukaan
Sisältää myös pidennys kaapelit, boxin 
1 899,00 €
1 989,00 €
Messner kelluva pumppu Versailles VA
Messner kelluva pumppu Versailles VA on helposti asennettava kelluva pumppuratkaisu, jolla saat upean suihkulähteen. Helppo käytettäväksi lyhyellä varoitusajalla. Suihkun korkeus jopa 2,5 metriä! Messner: Made in Germany - Stainless Steel.
Kelluva pumppu Versailles VA on kiehtova, neljän automaattisesti vuorottelevan suihkun ja vesikuvion ansiosta.Suihkujen näyttöajat ovat vapaasti säädettävissä. Tietysti automaattinen järjestelmä voidaan kytkeä pois päältä.Suihkulähteen korkeus säädellään yksilöllisesti. Versailles VA ja Mini-Versailles ovat kompakteja yksiköitä, jotka eivät vaadi erityisiä asennustöitä. Ne laitetaan yksinkertaisesti altaaseen, kohdistetaan ja yhdistetään sitten kahdella pistorasialla (pumppu ja valo).
4 190,00 €
Messner kelluva pumppu Versailles Mini
Messner kelluva pumppu Versailles Mini on helposti asennettava kelluva pumppuratkaisu, jolla saat upean suihkulähteen. Helppo käytettäväksi lyhyellä varoitusajalla. Suihkun korkeus jopa 1,7 metriä! Messner: Made in Germany.
Kelluva pumppu Versailles Mini on kiehtova, neljän automaattisesti vuorottelevan suihkun ja vesikuvion ansiosta.Suihkujen näyttöajat ovat vapaasti säädettävissä. Tietysti automaattinen järjestelmä voidaan kytkeä pois päältä.Suihkulähteen korkeus säädellään yksilöllisesti. Versailles VA ja Mini-Versailles ovat kompakteja yksiköitä, jotka eivät vaadi erityisiä asennustöitä. Ne laitetaan yksinkertaisesti altaaseen, kohdistetaan ja yhdistetään sitten kahdella pistorasialla (pumppu ja valo).
2 995,00 €
Alennuksessa!
Usvakone Fogstar 300 ja kellutin, ulos ja sisälle
Sisältää 3 usvakone yksikköä ja 10 metriä pitkän kaapelin. Lisäksi kuuluu Kellutin.

Sisä- ja ulkokäyttöön tarkoitettu usvakone

Toimii hyvinaltaissa, uima-altaissa ja vesiaiheissa. Tunnistin veden loppumista varten.
149,00 €
199,00 €