Uima-altaat, Paljun altaat

Uima-altaat, Paljun altaat

Huoleton paljun lasikutuinen allas ja uima-allas jokaisen budjetille löytyy TYNNYRISHOP.FI kaupasta.

Tarjoamme laadukkaita lasikuituisia Koriks kylpytynnyreitäkylpytynnyreiden allasosia sekä kotimaisia lujitemuovikylpytynnyreitä sekä näiden paljujen allasosia ja myös perinteisiä puisia kylpytynnyreitä. Kylpytynnyri eli palju on helppohoitoinen kylpypaikka.
Laadukkaiden lasikuitualtaiden lisäkasi valikoimassamme on SummerFun uima-altaat.
Edullinen, mutta ei halpatuote: "Summer Fun uima-altaat" tarkoittaa houkuttelevia ja korkealaatuisia uima-allas tuotteita.
Olemme sitä mieltä, että oma uima-allas ei saisi olla korkeahintaista ylellisyyttä. Ja siksi teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että jokainen voi toteuttaa unelmansa omasta uima-altaasta - budjetista riippumatta.
Tynnyrishop.fi valikoimista löydät edullisia teräsaltaita - laadukkaita edullisia uima-altaita.

Alennuksessa!
Hieno Uima-allas setti Arizona 3,5 m

Laadukas ja täydellinen allas setti 90 cm syväyksellä: Arizona 3,5 m uima-allas setti.
Uima-allaspaketti Summer Fun Acapulco on loistava ratkaisu ensikertalaiselle. Paketti pitää sisällään kaiken tarpeellisen uima-altaan asentamista varten. Sopii hyvin ensimmäiseksi uima-altaaksi esimerkiksi lapsiperheille. Allas on helppo koota. Suositus: Aseta uima-allas pohjasuojamatolle (lisävaruste), joka suojaa altaan vuorausta teräviltä esineiltä.
Uima-altaan runko: Terässeinä 0,32mm, antrasiitti galvanoitu Altaan sisävuoraus eli allasmuovi on UV-käsiteltyä vinyyliä paksuus 0,2mm, väri sininen kiskokiinnitys; ylä- ja alakiskot Sisältää seuraavat myös varusteet:Patruunasuodatin 1,7m3/h Turvatikkaat 2 x 3 askelmaaSyvyys 90 cm
MUUTAMA KPL JÄLJELLÄ.

199,00 €
499,00 €
Alennuksessa!
Hieno Uima-allas setti Acapulco 4,5 m

Laadukas ja täydellinen allas setti 90 cm syväyksellä: Acapulco 4,5 m uima-allas setti.
Uima-allaspaketti Summer Fun Acapulco on loistava ratkaisu ensikertalaiselle. Paketti pitää sisällään kaiken tarpeellisen uima-altaan asentamista varten. Sopii hyvin ensimmäiseksi uima-altaaksi esimerkiksi lapsiperheille. Allas on helppo koota. Aseta uima-allas aina pohjasuojamatolle, joka suojaa altaan vuorausta teräviltä esineiltä.
Uima-altaan runko: Terässeinä 0,32mm, antrasiitti galvanoitu Altaan sisävuoraus, eli allasmuovi on UV-käsiteltyä vinyyliä 0,2mm, Allasmuovin väri: sininen,Rungolla kiskokiinnitys, ylä- ja alakiskot Sisältää seuraavat myös varusteet:Patruunasuodatin 1,7m3/h Turvatikkaat 2 x 3 askelmaaSyvyys 90 cmMUUTAMA KPL JÄLJELLÄ.

249,00 €
599,00 €
Kansi Uima-allas settiiin Arizona 3,5 m

Sopiva peite kansi Uima-allas settiiin Arizona 3,5 m
Allaspeite Summer Fun Standard allaspeite auttaa pitämään uima-altaan veden puhtaampana suojaamalla allasta lialta. Peite sopii pyöreille uima-altaille ja sen halkaisija on n 360 cm.
Peite suojaa allasta lehdiltä ja muilta ilmasta tulevilta epäpuhtauksilta koko kauden. Se myös estää auringonvaloa pääsemästä veteen ja suojaa näin vettä leväkertymiltä. Oikea peite ehkäisee myös veden haihtumista altaasta allaskauden ulkopuolella.

59,00 €
Kansi Uima-allas settiiin Acapulco 4,5 m

Sopiva peite kansi Uima-allas settiiin Acapulco 4,5 m
Allaspeite Summer Fun Standard allaspeite auttaa pitämään uima-altaan veden puhtaampana suojaamalla allasta lialta. Peite sopii pyöreille uima-altaille ja sen halkaisija on n 460 cm.
Peite suojaa allasta lehdiltä ja muilta ilmasta tulevilta epäpuhtauksilta koko kauden. Se myös estää auringonvaloa pääsemästä veteen ja suojaa näin vettä leväkertymiltä. Oikea peite ehkäisee myös veden haihtumista altaasta allaskauden ulkopuolella.

69,00 €
Alennuksessa!
Uima-altaan maa-alusta

Uima-altaan maa-alusta Arizona 3,6 m ja Acapulco 4,6 m uima-altaisiin
Käytä uima-altaan alla aina pohjasuojaa suojaamaan altaan pohjaa teräviltä kiviltä, juurilta ja vastaavilta. Pohjasuoja on kestävää huopaa, ja se sopii kaikkiin pyöreisiin uima-altaisiin.

Yleensä tämä on se suoja, jota ei uskota tarvitsevan... ennen kuin altaassa on reikä tai reikiä...


59,00 €
99,00 €