Puropumput ja suodatinpumput puutarhaan, suunniteltu vesiputousten ja virtausten rakentamiseen. Puropumpun tuotto on suuri ja se soveltuu hyvin myös suodattimien kanssa käytettäväksi.

Puropumput

Puro tarvitsee vettä virratakseen.
Tarjoamme hyvän valikoiman pumppuja eri kokosille puroille. Purojen vesimäärän voi määrittää niin, että jokainen senttimetri puron leveydessä tarvitsee noin 100 l/h vettä. Pumpun tulee nostaa tämä vesimäärä altaasta puron lähtökorkeuteen. Puropumpun tuotto on suuri ja se soveltuu hyvin myös suodattimien kanssa käytettäväksi. Energiaa säästävät ja tehokkaat puropumput esim. puroille, vesiputouksille ja suodattimille. Tarkoin suunniteltu rakenne kestävällä suodatin ritilällä ja magneettirotaatio roottorilla vähentää huollon tarvetta. Oikea puropumppu suunniteltu vesiputousten ja virtausten rakentamiseen. Tuotto on suuri ja se soveltuu hyvin myös suodattimien kanssa käytettäväksi.

Alennettu hinta
AQUA CRAFT puro-/suodatinpumppu 6100 l
Laadukas ja TEHOKAS pumppu puroille sekä suodattimille ja allaskoristeille. ECO -ratkaisu vie vähempi virtaa. Tehdastakuu 5 vuotta. Helppo puhdistaa, kytkeä ja käyttää.
Teho 6100 litraa tunnissa
Rajoitettu erä saatavilla. 2 Kpl saatavilla
329,00 €
385,00 €
Alennuksessa!
Pumppu Cascademax 12000
Erityisesti puroihin ja vesiputouksiin suunniteltu korkealaatuinen ja käyttökustannuksiltaan edullinen,  mutta tehokas pumppu.
Kestävä ja pitkäikäinen synkroninen moottori takaa jatkuvan pumppaustehon kellon ympäri.Teho jopa 12000 litraa tunnissa
285,00 €
305,00 €
Alennuksessa!
Pumppu Cascademax 16000
Erityisesti puroihin ja vesiputouksiin suunniteltu korkealaatuinen ja käyttökustannuksiltaan edullinen, mutta tehokas pumppu.
Kestävä ja pitkäikäinen synkroninen moottori takaa jatkuvan pumppaustehon kellon ympäri.Teho jopa 16000 litraa tunnissa
299,00 €
319,00 €
Puropumppu AquaMax Eco Premium 4000
AquaMax Eco Premium 4000, hyvä puropumppu isompiin ja keskikokoisiin altaisiin. Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun että patsaaseen, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan useimpiin patsaisiin sekä pieneen altaaseen. Erinomainen energiatehokkuus ja siirtokyky.
449,00 €
Puropumppu AquaMax Eco Premium 8000
AquaMax Eco Premium 8000, hyvä puropumppu isompiin ja keskikokoisiin altaisiin. Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun että patsaaseen, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan useimpiin patsaisiin sekä pieneen altaaseen. Erinomainen energiatehokkuus ja siirtokyky.
549,00 €
Puropumppu AquaMax Eco Premium 12000
AquaMax Eco Premium 12000, tehokas puropumppu isompiin ja keskikokoisiin puroihin Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun puroon, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan useimpiin puroihin sekä isoonkin altaaseen. Erinomainen energiatehokkuus ja siirtokyky.
649,00 €
Puropumppu AquaMax Eco Premium 20000
AquaMax Eco Premium 20000, tehokas puropumppu isompiin puroihin ja putouksiin Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun puroon, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan useimpiin puroihin sekä isoonkin altaaseen, putoukseen. Erinomainen energiatehokkuus ja siirtokyky.
799,00 €
Puropumppu AquaMax Eco Twin 30000
Puropumppu AquaMax Eco Twin 30000, tehokas puropumppu isompiin puroihin ja putouksiin Twin pumpun kohokohta on kaksi erillistä moottoria, jotka voidaan kytkeä päälle / pois päältä tai himmentää helposti kaukosäätimellä. Tällä tavalla voidaan liittää ja ohjata erikseen muita suodattimien lisävarusteita, kuten skimmeriä (imee roskia pinnasta) tai suodattimia. Energiatehokas ratkaisu, koska virrankulutus vähenee merkittävästi yksittäisen tehonsäädön avulla. Jos haluat jakaa pumpun tuottamaan vettä sekä suihkuun puroon, tämä pumppu riittää tehovaatimuksiltaan useimpiin puroihin sekä isoonkin altaaseen, putoukseen. Erinomainen energiatehokkuus ja siirtokyky.
1 469,00 €