Vesiaiheen Pumput sisäkäyttöön ja pienille pöytäsuihkulähteille löydät meiltä, tästä mallistosta.

Vesiaiheen Pumput sisäkäyttöön

Vesiaiheen Pumput sisäkäyttöön ja pienille pöytäsuihkulähteille
Voit uusia pumpun tai uuden usvakoneen, tai rakentaa oman vesiaiheen. Ohessa pumppuja jotka sähköistykseltään on tarkoitettu sisäkäyttöön. Useammat näistä on tarkoitettu erilaisiin valmiisiin suihkulähteisiin ja patsaisiin. Varmista ja mittaa riittävä nostokorkeus. Useat mallit on varustettu myös valolla, joka tuo lisää näköä ja eloa suihkulähteellesi. Olemme myyneet vuosia Seliger (Saksa) merkkisiä suihkulähteitä, joihin nämä varaosa pumput pääosin käy.

Valikoimassamme on pumppuja sisäkäyttöön, valaisimella ja ilman valaisinta. Mittaa nostotarve, eli korkeus ja valitse oikea laadukas pumppu.

Pumppu 1500P ulos vesiaiheille
Tehokas Pumppu ulkokäyttöön vesiaiheille. Sisältää 10 metrin kaapelin.
Soveltuu hyvin patsaille, ulkovesiaiheille sekä putoukseen. Soveltuu luonnollisesti myös sisälle rakennettaviin vesiaiheisiin tai valmiisiin suihkulähteisiin.Pumppaa vettä jopa 1500 litraa tunnissa
129,00 €
Pumppu 150, pikkupumppu vesiaiheelle
Pumppu sisäkäyttöön pienille vesiaiheille. Sisältää n. 1,5 metrin kaapelin ja kytkimen.
Pienille suihkulähteille missä ei ole valoa.
39,00 €
Alennuksessa!
Pumppu 320A, ulos ja sisään
Pieni yleispumppu ulos sekä sisälle.Soveltuu hyvin pienille ulkopatsaille sekä vesiaiheille. Pumppaa 320 litraa tunnissa.
10 m sähköhohto ja oikea IP68 luokitus
69,00 €
79,00 €
Alennuksessa!
Pumppu 400A, pumppu sisään ja ulos
Pieni yleispumppu ulos sekä sisälle.Soveltuu hyvin pienille ulkopatsaille sekä vesiaiheille. Pumppaa jopa 400 litraa tunnissa.
79,00 €
89,00 €
Pumppu Eli-indoor 350i sisä vesiaiheille
Tämä pumppu Eli-indoor 350i on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.Soveltuu esim. sisävesilähteille.Hiljainen pikkupumppu pienille pöytäsuihkulähteille.
29,00 €
Alennuksessa!
Pumppu 400L valolla, sisäsuihkulähteelle
Pieni yleispumppu hieman suuremmalle suihkulähteelle, sisältäen myös 10W halogen valon.Soveltuu hyvin pienille ja keskikokoisille sisäsuihkulähteillePumppaa jopa 400 litraa tunnissa, säätö
69,00 €
79,00 €