Gloria MultiBrush LiOn harja moneen kohteseen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gloria MultiBrush LiOn harja moneen kohteseen

Puhdistuskone Gloria MultiBrush LiOn, kivipintojen ja saumojen puhdistukseen 

Monikäyttöinen Gloria puhdistuskone tekee kivipintojen ja saumojen puhdistamisesta helppoa. Tämän akkukäyttöisen puhdistuskoneen toimitukseen sisältyy 2 erilaista harjaa. Pehmeä puhdistusharja soveltuu kivipinnoille ja teräsharja puolestaan saumojen puhdistamiseen. Tässä ergonomisessa puhdistuslaitteessa on portaaton kierrosluvun säätö.

Toimii Boch akulla ja laturilla - lisävaruste

Gloria MultiBrush – KOSKA KAIKKI TARPEELLINEN LÖYTYY NYT YHDESTÄ LAITTEESTA!

259,00 €
Sisältää alv:n

Gloria MultiBrush LiOn, kivipintojen ja saumojen puhdistukseen 

Glorian monitoimisen akkutoimisen avulla taistelu rikkaruohoja ja likaa vastaan kotipuutarhassasi ja kodin ympärillä on lasten leikkiä. Tällä puhdistaa myös veneen pohjaa. Yhteensopiva kaikkien BOSCH 18V POWER FOR ALL 1,5–6,0 Ah ladattavien akkujen kanssa, MultiBrush Li-on tarjoaa joustavuutta ja käyttömukavuutta ilman sähkökaapeleita.

Multitalent koostuu käyttöyksiköstä, johon voidaan integroida erilaisia ​​harjateloja kivi- ja puupintojen puhdistamiseen, saumojen puhdistukseen, reunojen leikkaamiseen ja nurmikon hoitoon. Kiinnikkeet voidaan vaihtaa ilman työkaluja ja vain napin painalluksella.

Portaattomasti säädettävä nopeudensäätö (450 - 1 260 rpm) kahvan alueella takaa käyttövapauden. Näin kivipinnat tai saumat voidaan poistaa tehokkaasti lialta ja samalla laitteella työstää hoitoöljyjä hellävaraisesti laadukkaaksi puulattiaksi terassille.

Gloria MultiBrush LiOn tuotetiedot:
    Tuotemerkki: Gloria
    Tuotesarja: MultiBrush LiOn
    Valmistusmaa: Saksa
    Sertifikaatit ja hyväksynnät: CE-merkintä, TÜV-hyväksytty

Gloria MultiBrush LiOn tuotteen mitat:
    Korkeus (mm): 1 105 - 1 350
    Leveys (mm): 515
    Syvyys (mm): 280
    Tuotteen paino (kg): 3,83

Gloria MultiBrush LiOn ominaisuudet:
    Jännite (V): 18/V
    Käyttövoima: Bosh akut - lisävaruste . valitse
    Käyttötarkoitus: Kivipintojen ja saumojen puhdistamiseen
    Harjojen vaihto: Yksinkertainen, onnistuu ilman työkaluja
    Toimitukseen sisältyvät harjat: Pehmeä nailonharja kivipintojen puhdistamiseen sekä teräsharja saumojen puhdistamiseen
    Portaaton kierrosluvun säätö: Kyllä, saumaharja 650–1 600 r/min; harjarulla 450–1 100 r/min
    Ohjauspyörä ja visiiri: Kyllä, laitteen tarkkaa ohjausta varten (saumaharja)
    Epäsymmetrinen kotelo: Kyllä, mahdollistaa työskentelyn reunojen lähellä
    Ohjauskahva: Ergonominen ja pehmeä
    Virtajohdon vedonpoistin: Kyllä
    Ergonomia: Korkeussäädettävä, ergonominen lisäkahva
    Teleskooppiputki: Kyllä, alumiininen
    Laite on TÜV-GS-testattu
    Materiaali: Muovi, metalli

Gloria MultiBrush LiOn pakkauksen mitat ja paino:
     Rahtipaino (kg): 3,83

Lisävarusteet:
- 810515 - 729101 - 2,5 Ah BOSCH akku
- 810516 - 729102 - 4,0 Ah BOSCH akku
- 810517 - 729103 - BOSCH pikalaturi
- 810520 - 729122 - MultiJet Harja setti
- 810535 - 729164 - MultiJet Säiliö 10 l

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta helsingistä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on pieni viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

Käyttövinkkejä Glorialta:

KIVI
Pation välisissä tiloissa tai talon käytävillä syvällä materiaalissa oleva jäkälä tai sammal ovat usein ärsyttävää sotkua, joka on poistettava. GLORIA tarjoaa tähän kolme tehokasta apuvälinettä, jotta selviät melkein mistä tahansa sotkusta.
MultiBrush li-onin toimitukseen sisältyy jo pehmeä nyloninen kiviharja SOFT, jonka eripituiset harjakset puhdistavat pinnan hellävaraisesti pienimpään rakoon asti. Kiviharjaa MEDIUM käytetään poistamaan pintalikaa, kuten viherkasveja tai sammalta, ja teräslankaharja PRO on vastuussa karkeista aineista ja imee pinttyneen ja syvälle juurtuneen lian, kuten jäkälän.

LIITOKSET, KIVIEn VÄLIT
Mukana olevan teräslankaharjan kanssa käytettynä MultiBrush li-on poistaa rikkaruohot ja sammalen, jotka itävät terassien ja jalkakäytävien liitoksissa. 15 mm leveä teräsharja mahdollistaa perusteellisen ja tarkan työn. Lisäksi GLORIA tarjoaa hellävaraisemman vaihtoehdon nylonsaumaharjalla. Tässä on pehmeämmät harjakset, joten se sopii erityisen hyvin naarmuuntumisherkille kivipinnoille.

PUU PINNAT
Toinen saatavilla oleva lisävaruste on nylonpuuharja UNIVERSAL puupintojen puhdistukseen ja hoitoon. Optimoidun harjaprofiilin ansiosta jopa urat ja välit puhdistetaan perusteellisesti.

Dresdenin puuteknologiainstituutti (IHD) vertasi terassilaudojen puhdistusta MultiBrushilla ja tavallisella korkeapainepesurilla ja tuli selkeään johtopäätökseen: puualustan käsittely GLORIA-pintaharjoilla on erittäin tasaista ja tehokasta. harjan leveys ja harjan profiili. Painepesurilla voidaan saavuttaa vain epätasainen puhdistuskuvio usein pienestä suihkutussuihkusta johtuen. Lisäksi MultiBrushilla puhdistaminen on paljon hellävaraisempaa joskus erittäin herkälle puumateriaalille, koska puhdistustehoa on erittäin vaikea annostella painepesurilla.

REUNAT
2-in-1-reunatrimmeri Cut&Brush on ensiluokkainen apuväline umpeenkasvuisten polkujen tai reunakiveyksien raivaamiseen ulkonevilla ruohoilla. 1 mm ohut, uritettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiekko leikkaa maaperään ja samalla 50 mm leveä nailonharja vapauttaa kiven reunat ulkonevista ruohonjuurista.

NURMIKKO
165 mm leveä karkaisutela on ihanteellinen nopeaan työskentelyyn pienemmillä nurmikoilla. Kahdeksan ruostumattomasta teräksestä valmistettua terälevyä poistavat nurmikolta helposti ja tehokkaasti kuolleet kasvijätteet, jotka voivat muuten estää nurmikon kasvun. Nurmikosta tulee tällöin tiheämpi ja kulutusta kestävämpi. Lisäksi maaperän ravinteiden ottoa optimoidaan työstämällä.

Nurmikon ilmastin kampaa nurmikon läpi ja poistaa ärsyttävän nurmikon olkivarren, joka on tehty ruohokasvien kellastuneista lehdistä, sammalta ja ei-toivotusta villikasvusta. Tämän seurauksena nurmikko ilmaantuu paremmin jälkeenpäin ja kasvaa entistä paksummaksi yhdessä, koska juurilla on nyt enemmän tilaa hankkia itselleen vettä ja ravinteita.

VINKKI: Erikoispuhdistusaine + vaahtosumutin
Levitä GLORIA-erikoispuhdistusaine pinnalle ennen MultiBrushin käyttöä. Paras tapa tehdä tämä on FoamMaster FM 10 FLEX -vaahtosumuttimella. Ruisku muuttaa pesuaineen tehokkaaksi vaahdoksi, joka leviää koko pinnalle. Vaahto voi toimia intensiivisesti ja saavuttaa erittäin perusteellisen puhdistusvaikutuksen. Lisäksi puhdistusvaahto on taloudellinen käyttää ja varmistaa huomattavasti pienemmän resurssien käytön.

HUOMAA
BOSCHin ladattavien akkujen yhteensopivuutta koskevat tuotetiedot viittaavat MultiBrush li-onin uusimpaan malliin (tuotenumero 000297.0000).

OGA-ESB99565 + 810515
Toimitusaika
1 - 3 pv

Saatat pitää myös